Hea päeva alguseks võib panna ülesse pildi , Kus kõik naeratavad sest pilt edustab progressi mis annab mul liikuda edasi on etteseatud lõpp-eesmärgi poole................
...........kuna foorumi nägijad näevad siis käik klaasimehe juurde oli edukas ja naerul suu näitab kergust mille tekitas minu rahakott , kui olil maksnud 25 euri tehtud augu eest
.
Aga ennem kui saan jätkata sumpaga pean pöörduma tahes tahtmata tagasi akvaariumi juurde , täpsemini sisutuse ülesehitusele. Kas keegi mäletab , kuidas ma andsin eelmises elus samale akvaariumile ,,sügavuse,, põhja kaudu filtrisvammist ehitatud põhja kaudu:
ja kuna akvaariumi plaanitav ülesehitus on muutunud koos teatud kaladega(Tiikerinuoliainen ((Chromobotia macracanthus)) ) ja nende vajadestega tuleb luua peidupaiku või siis seda puhku koobas . Seega lihtne plaan oligi koobas istutada selle filtri vammi alla.Koopaks kõlbas keskmisel suurema diagonaaliga plastikust lillepott mille siis lõikasin tunduvalt madaklamaks.
Ning kuna seekord on plaan anda kaladele akvaariumis võimaluse olla eemal vaateväljast lihtsalt poolitades akvaarium kaheks : esimene- ja tagumine pool.Kuna järgmine pilt vähe eksitav siis ei kannata unustada vana vanasõna: Ei Maksa Hinnata Poolikut Lahendust!
Nagu eelmiselt pildilt oli näha oli oletatav lahendus olemas ei olnudki mitte ühtegi põhjust ega ka vabandust mitte jätkata akvaariumi sisustamisega ja kuna mina kasti ei mahtunud võtsin ma appi 8 aastase väikemehe , kes innuga ja ühise huvi ning vankkumatu rautse tahtega täitis minu soove ja samas pidades paigal põhja ,, koobast ,, samas täites kruusaga ümbrust( omavahel öeldes täiuslik Isa-Poja hetk, kus kattusid huvid sama asja kohta
)
Algne ja tunduvalt pooleli lahendus :
Ja kuna tulevikus saaks ,, koopa ,, sissekäik kaitsdud akvaariumi kruusast sai sissekäikkude ümper editatud 7 tehiskivist võlvid eelneva vältimiseks.
Homme on plaanis minna akvamehe juurde ja olen kaasakvaristidelt kuulnud müüte juurikate hankimise kohta ja tsekkan samas ka selle ära.