Istanbul kirjutas:
Lugesin kogu su blogi järjest läbi. Ühesõnaga sa oled ühte akvaariumit kaks korda üles pannud (selguse mõttes küsin)?
Mulle väga meeldis esimese korra sisekujundus! Äärmiselt meeldiv! Kalad olid ilusti näha ja heina polnud ülearu palju
Kuigi vahepealsest mitmest leheküljest sumpa jutust ma ei saanud midagi aru
Edu!
Tänu.
Jah kui nii võtta siis see on tõesti teine kord kui ma sama akvaariumi üles sean . Kui vaatata kogu selle akvaariumi nö . elulugu siis 96% kogu blogidest on kuidas ei tohiks ega peaks mõnda asja tegema , see on lihtsalt alati nii kui ajada asju :katse ektsitus meetotiga:Mis aga puututab sumpat , siis kui midagi selle akvaariumi juures olen õppinud siis just seda , et sump on Aja O .Mida iganes tulevik toob : kas uuendusi akvas või hoopis uue või uuttüüpi akvaariumi siis sump koos tehnikaga liigub alati edasi uute projektidega . Isiklikult usun ,et selle akvaariumi õitseaeg on veel tulemas..................Usalda mind!
(See on lihtsalt matemaatiline fakt -----------sest kõik võimalused selleks on võimaltatud ja kõik teised võimalused on ammendatud nii, et järele jääbki ainult edu
)