Üldiselt on tavaks saanud , et rääkides asjadest siis mainin ka kohe hinnad ära seega aluse puumaterjal läks 27,30e + kruvid 6,07e( sinna juurde ei hakka lisama vaimset stressi mida võmmid tekitasid).
Enne lõikust kohtusin kaas akvaristiga kes müüs mulle ,,makaroone ,, isilkikust ülejääkidest 3kg 7euriga ja samas tegin veel väikse tripi akva-poodi (Poris) ja ostsin purgi (3l) müüja jutu põhjal maailam kõige võimsamat nitraadi eemaldajat : K-1 ja see tegi super ALE,ga 9.40e
Millest aga sellised investeeringud?
Siis olen vist eelnelavt kuskil teemas rääkinud , et iga akva filter on tema süda,selgroog, kopsud jne, jne...................seega eelmise 420l akva Sump on omamoodi filtrite AjaO millest ei tahaks eriti loobuda.
Seeeeega täna olles vabastatud eilse päeva ninalõikuse valudest tänu haiglast saadud valuvaigistite vabastavale laksule otsustasingi eelpool toodud filtrimaterjalid intergreerida oma sumpi. Kusjuures peab tunnistame , et olen ka minevikus otsinud alternatiivseid filtreerimis vahendeid ja nagu ikka tuleb proovida uusi asju, otsustasingi teha proovi,,,bed filtriga,,, ja selle võimaluse annabki mulle värskelt omandatud K1 filtri media.
Nii siis sai hangitud 1,5m õhutoru, 2 X ilmakivi, Sera ilmapump (mis sai uskumatult kaugest kapinurgast välja tiritud Ja loomulikult minu uus super ,,K-1,, (müüja sõnul
) Ei pea just olema raketiteadlane ,et mõista ,,Bed filtri,, tööpõhimõttet.Pooled Eesti ja 80% Soome pasajaamad töötlevad sama põhimõttel reovett.Ja siin juures räägin kogemusest sest leiba teenin LVI-asentajana ja puutun aeg ajalt kokku reovee puhastusega.
Seega pilt valmis esialgu valmis lahendusest:
Kuna nina on hetkel hell (eilsest arstide karmist töötlusest) ja ilm on vähe pilvine siis arvan ,et viimistlen akva-aluse õhtul ja hommseks esitlen esimest ühispilti ja samas teen ka esimese vee-pidavus-testi .