Kuna Bed-filter kui selline on ülesehituselt idiootlikult lihtne siis ainuke probleem oligi ootata silikooni kuivamist...........................................vähemalt arvasin
aga kui minna just selliste plaaniväliste lahenduste juurde akvaariumis , mis on millimeetri täpsusega plaanitud........
.................................võibki sattuda üllatavalt silmitsi probleemiga:,,Et kuhu kurat ma selle pistan?" . Ja siis ,kui sai proovitud poolikut lahendust ühele ja teisele poole kasti .............................
................................ja hakkaski tunduma , nagu õiget lahendust polegi siis otsustasingi pista filtri kasti parempoolsesse nurka ja harjuda mõttega filtrist ennem kui liigutan ta sobivamasse kohta.
Üllatav oli , et alles peale paari tundi hiljem kui olin filtri käivitanud hakkas filtrimatejal kogus kolektiivis liikuma nagu Bed filtrile omane.
Foorumis on paar korda küsitud minu akva kõrge kabineti plaanide suhtes siis vastus on iseenesest lihtsam kui selle selle teostus:
Plaan On Teha Uuem Lahendus,,Lahtise Põhjaga Akvaariumist,, , Mida Saab Istutada Tavalise Akvaariumi Peale!