foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 60 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 21, 2011 10:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas akva kohale plaanisid mingi kapi?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 22, 2011 10:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

Felch kirjutas:
Kas akva kohale plaanisid mingi kapi?

Jah ja ei . Hetkelised ning lähituleviku plaanid on vähe segased aga niipalju oskan küll öelda , et täiskinnine kapp ei tule seega jään hetkel vastuse võlgu aga homme-ülihomme olen kindlasti targem kuna ideid on tonni-kaubaga jaaaaa sellepärast lähenengi lõpplahendusele väga laiahaardeliselt..............................Aga kui on ideid -------Olen Kuuldel!
Mis aga puudutab tänase päeva olemisse-tegemisse siis Jõulukuuse tratitsiooniline langetamine kurnas kogu minu lõppupäeva vabaaja ressursid olematuks :? Aga alati on ,,HOMME" :twisted:

Hardscape /pildid/26031/index.html

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 27, 2011 10:09 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Muhe mees - häid jõule Sulle!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 07, 2012 05:38 
Akvarist
Kasutaja avatar

KRA kirjutas:
Muhe mees - häid jõule Sulle!

Suured tänud ametlikule ja mitteametlikkudele jõulusoovidele samas ka minupoolt tunduvalt piiiiiiiiiiiiiiiiiikalt hiljaksjäänud uue aasta soovid ka foorumi rahvale.
Ma ei hakka vabandama oma soiku jäänud akva kabineti ehitamise pärast sest jumal teab , et peale grippi,uueaasta- ja jõulupidustusi olid siseorganid niivõrd nõrgestatud olekus , et ............................................. :shock:
Aga ega ma poleks ennast siin näole näidanud kui positiivseid arenguid poleks toimunud:

Pilt

Ma tea , ma tean , et nagu palju pole juhtunud aga materjal lõppes ja kuna mõõtu saagimine ja lihvimine on osutunud ülimõistuse aeganõudvaks siis järgneva materjaali tellin otse mõõtude järgi Karvia Ala-Pinest .Kuna aasta möödudes tulen tunnistada , et eelmine aasta oli igal rindel edukas siis loodame sama ja ehk isegi vähe edukamat tulevat aastat sest mul on hulgi snaps-ideid oma akvaariumi kui just mitte akvarismi kui sellise arendamiseks.( mis vajab nagu tänapäeval ikka roppu rahastamist :lol: )

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 07, 2012 07:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Tulemus on uhke! Ma ise poleks akva peale kappi teinud aga sedavaid põhjusel et siis ei saaks kassid end kaane peal soojendada :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 07, 2012 08:08 
Akvarist
Kasutaja avatar

Felch kirjutas:
Tulemus on uhke! Ma ise poleks akva peale kappi teinud aga sedavaid põhjusel et siis ei saaks kassid end kaane peal soojendada :)

Aga ma ei tee akva peale kappi :wink: (Teised plaanid ja hoopis teistmoodi ideed)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 14, 2012 01:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

Väga kena lahendus. Ootan huviga järge. Tahaks teada, mis idee selle akvaariumi pealse riiuli osaga on.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 18, 2012 12:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Noooo jah , lootetavasti ei hõrene mu pea sama kiiresti kui minu postitused siin ,kiired ajad on möödas ja saab jälle oma projektile tuult purjedesse anda. Seega kui minu viimane aga määrav puutellimus ,,Karvia-Pine",sta läks nn.,, postis kaduma ,,otsustasin asjade selgitamiseks võtta ühendust juhtkonnaga , mille tagajärjel peaks ülehomme viimase puulaari kätte saama. Kuna aega on taas kuujagu möödunud oli mul aega teha endale selgeks tulevased tegutsemise suunad,aga ennem oli hirmus kihk proovida käppa veel ühe filtriga nagu Bed-Filter, eelmised üritused vana 420l sumpas läksid luhta ja siit genereerisin välja uue ja parema lahenduse akvaariumi siseseks kasutamiseks. Loomulikult jääb kõik teostusest kinni.Seega eile sai ostetud poest vaas pikkusega 70cm(Täna hetkeliste hirmsate aledega 3,65 e) ja lõpud :filtrimaterjal ning muu pildil nähtav on juba vanadest aegadest varnast võtta.

Pilt

Netist saadud ideede järgi täitsin vaasi 1/3 K1,ga

Pilt

Ning loomulikult ennem kaane liimimist ka väike proov filtrimaterjali liikuvuse suhtes mis oli võidukas :)

Pilt

Nagu ka eelnevalt mainitus suuri panuseid ma veel ei paneks filtri peale aga mine tea võibolla
vahetab just see Eheimi Wet Dry filtri välja, hetkel on kaas liimitud akvasilikoniga ja homme panen filtri käiku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Veebr 19, 2012 05:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kuna Bed-filter kui selline on ülesehituselt idiootlikult lihtne siis ainuke probleem oligi ootata silikooni kuivamist...........................................vähemalt arvasin :) aga kui minna just selliste plaaniväliste lahenduste juurde akvaariumis , mis on millimeetri täpsusega plaanitud........

Pilt

.................................võibki sattuda üllatavalt silmitsi probleemiga:,,Et kuhu kurat ma selle pistan?" . Ja siis ,kui sai proovitud poolikut lahendust ühele ja teisele poole kasti .............................

Pilt

................................ja hakkaski tunduma , nagu õiget lahendust polegi siis otsustasingi pista filtri kasti parempoolsesse nurka ja harjuda mõttega filtrist ennem kui liigutan ta sobivamasse kohta.

Pilt

Üllatav oli , et alles peale paari tundi hiljem kui olin filtri käivitanud hakkas filtrimatejal kogus kolektiivis liikuma nagu Bed filtrile omane.

Pilt

Pilt

Foorumis on paar korda küsitud minu akva kõrge kabineti plaanide suhtes siis vastus on iseenesest lihtsam kui selle selle teostus:
Plaan On Teha Uuem Lahendus,,Lahtise Põhjaga Akvaariumist,, , Mida Saab Istutada Tavalise Akvaariumi Peale!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 20, 2012 09:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

Viimased Puumaterjalid saetud , lihvitud , lakitud ja kuivamas..................Uhh Uhh aega läks aga asja sai :wink: Ikkagi oma kätega tehtud. Homseks peagu viimased osad asetatud oma kohale ja ehk õnnestub ka tervik pilt üles riputada.

Pilt

Pilt

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 23, 2012 09:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Küll Sa oled väsimatu! Su jutt on nii mahlakas ja mõnus muigega lugeda. Taas panin endale n.-ö. koma maha, et oleks kergem järge üles leida.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 03, 2012 01:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kui vaatata tagsi eelmisi pilte akvaariumist siis on raske öelda kas selle akvaariumi juures olen ma kõik teinud valesti või vastupidi õigesti sest ilma mingit keemiata või muud moodi radikaalseid võtteid kasutamatta on akvaarium seisnud vastu aja hambale olematta probleeme vetikaga jne hädasid ,kätt südamel öeldes võin vabalt tunnistada ,et kõige kõige kõige muretum akvaarium iganes.
OK.Otsustasin anda akvaariumile klassikalise välimuse kabineti näol , ja selle õnnestumiseks tuli kõigepealt lühendada külgtalad ja liimida üleval olevad proviil lauad alumiste külge.

Pilt

Pilt

samas tuleb vaatata ka üle valgustus mis vajaks samuti väikest pinnaremontti .

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 03, 2012 11:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 20
:wink: ei tahaks ennast korrata aga nii on: LIHTSALT SUPER! :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 04, 2012 02:48 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kuna paneelid said ööotsa rahus kuivada siis polnud täna muud kui viia projekt lõppusirgele , seega viimased profiil liistud paigale ja lõpptulemus ongi silmaga näha.

Pilt

Ja kuna aja jooksul on tulnud kriipe ja muid höörumisi mida ma ei suuda ega tahagi seletada ja sellest lähtuvalt jäigi üle ainuke loogiline lahendus pesta kogu kupatus üle lakiga :wink:

Pilt

Ja kuna kogu aja röövib ära just see akvaarium ......siis võite 10 korda arvata milline projekt jääb unarusse :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 14, 2013 10:44 
Akvarist
Kasutaja avatar

Paluks pista teema lukku!

Üles
 [ 60 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis