Tervitus.
Suurte pühade ajal nagu Jõulud ikka kombeks on saanud suur kiirustamine ja kõrgendatud vererõhk siis just seda viimast otsustasingi kodu-rindel, pühade rõõmu ning kodu rahu huvides hoida miinimumis .....................ja parem viis seda teha on täita elukaaslase suurim soov(tungival nõudmisel)---------Teha akvaariumi kapp
OK OK kui raske see olla ikka saab, käisin eile poes ja ostsin liim-puiduplaate 30 euri eest + 14,40 spets-peent tumentatud lakki. Kui ma ükskord koju jõutsin ja kodu seda hunnikut nägin tuli loomuilikult kohe meelde miks asi oli siiani soikkuma jäänud ja seda lihtsal põhjusel..........Nooooo pole lihtsalt mittemingisugust visiooni
jama
Kuna juhtumisi olen loomult kompromisse täis mees siis peale 10 sekundilist mõtte koosolekut olid osapooled nõus , et alustame nurkadest jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siis vaatame edasi.
Kuna eelnev jutt toimus eile siis järgnev progress on jõhkra saagimise, liimimise, lihvimise (ja pooleldi lakitud pilditegemise ajal) kaunis ja läbimõeldud tegevuse vili(viimased omadusõnad pole minu öeldud)
......... 30 euruupori eest saab üllatavalt palju puumaterjali siis tuli need strateegiliselt maja erinevatesse osadesse paigutada , et vältida diskusiooni teise osapoolega ,, Mis kola igalpool jälle jalus on?,,
Ja olles tubli siis saabki täna tulemust näha:
Kuna keellegile ei meeldi poolikult vedelev poolik lahendus siis tehtigi väike lõpu spurt ja osad olitki paigal. Kuna praegu on tõesti väga kiire aeg võib see osa projektist hakata venima AGA enda ja jõulurahu pärast loodame , et seda ei juhtu
Viimase pildi all- keskel Must Graffit on sinna asentatud autori õiguste kaitsmiseks.