Pean ausalt tunnistama , et eile peale pikka ja väsitavat või siis õigemini enesesalgavat-ränka töö päeva ei leidnud ma ennas seda jõudu millega oleksin suutnud innukalt jätkata eriti tähtsat uut etappi akvaariumi projekti edasiviimiseks
......................................jutt käib loomulikut täitmisest.
Aga täna olin ma tugev ja kohe koju jõudes haarasin kohe fotoka, vedasin torud ja täitmine käis otse külma trassiveega. Kuna akvaarium ei ole enam mingi 60liitrine siis kraan keerati selili lahti(loomulikult täitmisprotsessi kiirendamiseks
)Prestiisi mõttes panin toru alla kausi , et tugev veesurve ei uhuks kogu liiva akva teise otsa.
Just selle viimase pildi juures hakkasin just tundma sellist meeldivat närvikõdi ja rahulolu tunnet mida targemad inimesed nimetavad vist Õnneks
Ühesõnaga läbi eelnevalt mainitud õnneuime tegin ma veel ühe pildi ennem kui läksin maailmale oma asju ajama ......................
.................................mis oli kergelt öeldes viga.Sest kui olin tagasi oma tegemistelt oli kast umbes täitunud 3/4 ja umbes 60% kändudes ulpisid veepinnal nagu mingid pruunid hiigel junnid.
Vaatake kogu se aeg kui nad läbisid oma uputus kuuri oli kõik korras aga sel hetkel kui ma panin juurikad ,,kuivama,, grilli katusele ja hiljemalt akvasse saigi määravaks nende imepärase hõljumistembu võtmeks...............ja ausalt Ma Ei Ole Selle Üle Üldse Õnnelik
Seega mis s.....i see uuesti....................................................
Et vältida ebaõnnestumist panin seekord kivid ankruks peale ning kui akva seekord täitsin(juba leige veega) siis osutus eelmainitud trikk võidukaks igal rindel mis oleks võinud seekord viltu minna
Pilt on vähe ähmane ja kivid röövivad hetkel juurikate väljanägemise .
Ringlus pump koos soojapulgaga on järgi ühendatud.....................nüüd ei olegi muud kui annan paar päeva asjadel olla ja siis jätkame.