No nii Klaasimehele sai antud tellimus sisse ja kuna Jaanipäeva Kellad taovad juba kergelt siis andis ta mulle tähtaja umbes 10 päeva(kuna otsustati 6 mm karastatudklaasi kasuks. Eile foorumit lugedes ja idee,,Kumerast klaasist,, ei pidanud Klaasimees just 1 probleemi pärast............Pole lihtsalt võtta kuskilt.Seega tuleb sirge pealmine klaas ning puurimine on ainuke loogiline lahendus sest vaakumi pidamiseks ülemises akvaariumis kavatsen ma kasutada 1 suunalist lollikindlat klapp-ventiili(takasisku ventiili), mis on plaanis kinnitada otse pealmise klaasi läbiviimis kohta. Iseenesest veetase pidamine ei ole minu arust probleem ja elektrikatkestused on minu elukohas täielik ulme (Olematu).
Aga minu päev ei möödunud mitte käed rüppes istudes , vaid võtsin JÄLLE Kierrutuskeskuse tee jalge alla ja tõin sealt Mingisuguse kontoritesse mõeldud el. Pistikute nn.jada(5.50e)((No ausalt ei oska öelda teisiti
))Ja peale väikest motifitseerimist oligi mul 8 pistikut, et oma kallile Projektile Elumahlad sisse saada
...Ja kuna materjaali jäi pistikutest veel ülegi siis VOILAA võite tere öelda minu tulevasele lülitite Plokile
(Nagu pildilt näha keevitasin kiiremas korras ka õhukompressorile oma riiuli)