Eile õhtupoole , kui tegin oma tavalist ringkäikku siin foorumis eksisin peaaegu kogematta artiklitte alla asuvasse 3D tausta tegemise osasse ja tuleb tunnistada ,et olen tõsiselt pettunud. Ja mitte , et lahendus ei oleks olnud hea vaid kogu 3D tausta steriilsuses, ausalt kas siis tõesti maailmast on lõppenud ideed , et lihtne kivitaust akvaariumis on siis nii erutav vaatepilt ................kurb ,noh see on igastahes minu arvamus asjast aga ,,Niikaua kui on külmalt-kopeeriaid siis edasiminekuid ja uuendusi vastavalt alalt ei ole kunagi tulemas,,
Noh aga see selleks.
Täna varasel hommiku tunnil kraapisin oma vesi- ning akrüülvärvid välja ja hakkasin viimistlema...................
.............kuna selles elus pole eriti kuntsniku silma antud siis alustasingi nö. kivide vahest tehes need tumedamaks antsin neile vähe optilist sügavust.Ja kuna kõrgemad kohad tuli tuua esile siis valged kerged triibud hoolitsesid selle eest ideaalselt plus siis antsid samatüüpi kulunud väsimuse nagu ka akvaariumi sees olevalt 3D taustalt peegeldub.
Loomulikult said kannud ja omamoodi näotuks nuutuv juurikas endale uuema ja parema tooni . Võin garanteerida , et taust kui selline on läbi inimsilma hoopis kobedama välimusega kui minu saboteeriva fotoka pilt iganes seda edasi annab
Kokkuvõtlikult öeldes olin ma viimistlusega rahul ja peale paari tundi kuivamist sai asuda järgmise etapi juurde ................
.....................milleks oli väikse lihvi andmine nö. 3D tausta sügavuse näol.Kui keegi on minu blogi lugenud siis oma kasti alguaegadel kasutasin palju tehistaimi ja kasutades ära visuaalset poolt otsustasingi kasutada oma projektis vähe sedasama eelmainitud tehistaime.
Selleks , et asjast asja saaks tuli tehis-põõsas lammutada algosadeks ning uued väiksed põõsad istutada juba uude kohta välises 3D taustas.
Ja tulemus on:
Ma tean küll , et reaalsusest jääb kogu asi vähe kaugele ning päris-looduses vaevalt midagi vastset leidub AGA raske on mõelda ja olla raamidesse surutud kui kogu projekt on olnud lõbus kogemus mida oli tore teha ja hiljem veel toredam nautida vaatates
PS:Tausta tehes on arvestatud tolerantsidega mis moonutavad reaalset tausta visuaalselt läbi silmade kui see asetatakse akvaariumi taha!