Kuna seis on akvas selline kui se on (pole ülevoolu ja võimekamat ringluspumpa) siis otsustasin oma väikse ,,sera 1000,, tööle rakendada ning akva sumpa ringlusesse ühendada. Mõeldud tehtud , kompunnisin 10 minutiga ajutise ülevoolu, mille läbivool on pea olematu nagu ka minu mini veepump mis oma 1000l/h 1,35m tõste juures muutub sõna otseselt Kullist-Varblaseks. Aga see selleks vesi ringleb ja sump töötab kuigi oma 2% juures aga ikkagi
Kuna eelmine jutt käis eelmisest nädalast siis see nädal juba puhuvad hoopis teised tuuled. Kuna foorum on hetkel vaene oma külastajate poolest ning ka loomulikult arvamuste poolest siis oma propleemsest valikutest kasti veepumpade seas jäi minu häda soiku kurtidele kõrvadele.
Seega oma vaimu tarkuses otsustasin valida hinnakalssis keskmise ja laiade reklaamide järgi kõrg kvaliteetse pumba,,Resun SP-6000,,(hinnast hetkel ei räägi)
Ja nagu jumala tahtel saabus täna Pasuna saatel ja punasel vaibal ning loomulikult otse koju kätte minu esimne tehasetootetud ülevool ,, Blau Over Flow 1500,, ja oma 1500 l/h juures täidab minu vajadused täielikult. muuseas sootsama pakkumise leitsin Portugalistja hinnaks kujunes 47 eurot+ saatmiskulud(millest ei tahaks hetkel rääkida)
Kuna kremppel on koos siis tuleb hakata kalkuleerima tööde järjestust lähipäevadeks .Muuseas peab äramainima ülevool suuruse mis in peaaegu minu pea suurune
.