Kunagi eelmisel (või üleelmisel?) talvel oli siin foorumis palju juttu automaatsest veevahetusest ning tol hetkel olid minu mäletamistmööda kõik lahendused üpriski keerulised. Ei olnud ühtegi sellist kiiret ja lihtsat "koduperenaise" lahendust.
Nüüd kus endal käsil uue kasti komplekteerimine (ja sinna on planeeritud ka automaatne veevahetus) oli sooviks asi võimalikult lihtsalt lahendada. Ja nii ma siis sattusingi sellisele lehele nagu Haljastus ja teedekeskus kus jäi silma
selline asi. Seda vaadates tekkis mõte, et miks mitte seda aiakastmse süsteemi proovida.
Vahelepõikeks võin öelda, et eelmisel akvaariumil kasutasin samast seeriast kolmikut
(see siin) co2 süsteemi laskmiseks ja asi toimis ideaalselt (minuteada peaks ka Posija hetkel sama juppi kasutama).
Aga igatahes. Täna sai siis asi lõpuks kokku pandud, surve sisse lastnud ning esimesed katsed mööda saadetud. Umbes 5 minutit mudimist ning veevooluks õnnestus saada 0.8L tunnis (sooviks oli 1L tunnis).
Katsest oli näha, et reguleerimine oli üpriski lihtne ning kui varsti klaaskasti kätte saan ning asja süsteemi ühendan, siis reguleerin täpsemaks.
Kui kellelgi tekkis küsimus, et miks ma seda kirjutan siis lihtsalt info jagamiseks - äkki tahab keegi veel seda proovida