aatomik kirjutas:
Lihtsalt huvipärast küsin, et ega sa pole proovinud seda JBL Tropol'it? (hetkel ei tule su varasematest postitusest seda juttu meelde) See on see mögin, mis muudab vee pruunikaks. Sel pidavat olema ka vetikat tõrjuv toime tänu oma värvile ja koostisainetele + su discustele peaks ka pruunikas vesi meeldima - nende loomulik keskond ju
Äkki tasuks seda proovida? Lisaks, pruun vesi näeb päris äge välja - enda rasboradele panin selle
Äkki tasukski proovida. Kunagi olen ühes väiksemas kastis proovinud selle Tropoliga ph-d alandada. Üldiselt selleks otstarbeks see minu meelest ei kõlbanud. Efekt on liiga väike. Uurin seda asja. Kas juhend ka mainib midagi seoses vetikavastasusega. Hetkel on umbes nädalpäevad suhteliselt talutav olukord. Läheb vähehaaval paremuse poole. Loodame, et nii jääb.
Tsiteeri:
Pisike soovitus vaadates seda pilti. Sellise süsteemi puhul mina kinnitaksin kõik pistikud, el pikendused ja muu säärase mitte kapi põrandale, vaid seintele. Vesi + elekter on nagu kass ja koer, kui nad teineteisest eemal on on kõik hästi. Kui tekib konflikt, siis .....
Eritit pikenduses olevad üleminekud jne liideseid võiks olla mida vähem seda parem. Jõulud tulemas, nokitsemiseks ehk aega jätkub.
Kõik on õige. Mu üks põhilisi lootusi selles aspektis on, et vesi ei satuks põrandale...Seda ka, aga tegelikult mõtlesin, et panen kogu tehnika tööle ja siis teen seinale kaabelduse parajasse kohta ja pasasjagu õige arv pistikuid.
Konkreetne lahendus on ajutine mis on teatavasti kõige püsivam lahendus.