kenno kirjutas:
Kust kohast selle taimeri tellisid või ostsid?
Seekord pean jääma vastuse võlgu kuna ei suuda kuidagi meenutata tellitud kohta ega ka hinda kuigi võin suhteliselt kindlalt öelda , et (Panga andmete järgi)koos saatmisega 23,65euro.
Eile sain lõpuks ka kätte oma kuuvalguse osad ja kuna ajanappuse tõttu suudan seekord vaid esindada ideed kogu mõtte taga mitte valmiskujuntatud lahedust.
Kuna esimest korda selle akvaariumi juures tahtsin kasutata sõltumatut kuuvalgust oma energia allikaga mis süttiks alles siis kui teised valgustid on kustunud ning põlemis aeg oleks ideaalis 2-4,5,6 tuunini . Kõik see kõlab iseenesest väga nõudlikult kui just juhuslikult poleks mulle silma jäänud
......................................................
.................................Päikse toimel töötavad Led jõulu valgustused
ja nagu sedatüüpi valgustused ikka salvestavad kogu nö.päeva jooksul kogutud energia akutesse ning hiljem automaatselt loovutavad selle ......lootetavasti juba minu rõõmuks akvaariumi öövalguse näol. Loomulikult tekib kohe küsimus ,et kas akvaariumi valgustus suudab ikka toita päikesekennot piisavalt siis järgi proovitud testi tulemusena võin öelda lühidalt ...JAH
NB: Kuna tegemist on ikkagi õues kasutamiseks mõeldud valkustiga siis suure plussina tuli kaasa ka UV ja niiskus kindlus!
Omavahel öeldes tundub ,et tulevikus saab sedasorti poolvabrikant tootetest oluline osa minu DIY projektides.
Samas ka väiksed pildid juba päevi töös olnud valgusti valgus lahendusest(välja arvatud kuuvalgusest)
Päev algab kell 7,00...hommik.
Kell 10,oo ...paar tundi ennem keskäeva.
Keskpäevaks ,mis algab kell 12.30 põlevad kõik lambid kuni õhtuni kella 20,30 mil nad kustuvad.
Õhtu jätkub kuni 21,30ni.......
...kuni viimased tuled kustuvad kell 22,30 mis juba...
lähitulevikus käivitavad nö.Kuuvalguse mis põlevad kuni akud lõppevad ja nii päevast päeva ........vähemalt esialgu kuni tuleb muutus aja progarameerimises või siis valgustis iseenesest
.