No nii
...................ennem , kui tulla tagasi tänapäeva tegemiste juurde vastaksin meeleldi paarile õhku jäänud küsimusele..................lühidalt.
Rein--Lühidalt öeldes ,,Jah,, seekord sa tõesti eksid , kuna kogu akvaariumile sisule pääseb tänu tema ehituse eripärale väga lihtsalt ligi just keskosalt (loomulikult väikest redelit kasutades
) .... kuigi tuleb ausalt tunnistada ,et korra olen ka löönud ennast esiseina hooldeluugi ülaosasse peaaegu pildituks kiire tõusu tagajärjel .... ja tegemist oli ikkagi äärmusliku harva juhtumiga kui jätkuvalt korduma kippuva ............halva ning äärmiselt valusa
õnnetusega
.
Indrek---Omavahel öeldes ei ole ma kuidagi sama meelt , et vee 6,45 Ph oleks eriti madal ja kuna tegemist on juba nüüdseks aegunud infoga (hetkeline vee Ph tase on 7,0) siis tagantjärgi seletuseks võin taas lühidalt öelda ,et eelmainitud Ph tase oli mulle abiks akvaariumi sisse töötlemisel.
Kes teab see mõistab ja kes ei tea siis see kord ei sooviks oma tegude tagamaid valgustada , kuna kogu selle akvaariumi sisse töötlemisest on mul oma vaatenurk ning mille lahtiseletamisega läheb mul ennem suu vattramisest vahtu kui mõte saab selgelt ning arusaadavalt lahti seletatud
.
Ma tean ,et olen olnud laisk aga luban ,et ennem kui see nädal mööda saab juhin ma taas kindla käega tulevaste asjade kulgu selle projekti lõppemiseni välja. Tänase seisuga on esi paneeli plekid tehtud........valikuks osutus 0,75.. tume hallikaks värvitud tsink plekk.
Kogu gemüüse on praegusel hetkel osalt liimitud ja osalt kruvitud omale kohale mis lootetavasti muutuvad väikseks aga omamoodi tähtsaks osaks kogu viimistlus tervikust.
Päeva viimaseks ponnistuseks oligi vana hea nurga vuukide vedamine
Tulles tagasi kulutuste poole juurde siis hind oli soodne ............O eurot
Samas rääkiks ka natuke lähituleviku plaanidest. Ennem kui ültse hakkan midagi tegema annan plekkidel nö. kuivada kaks päeva ja kuna järg kogu projekti juures on ikkagi esi-seina viimistlemise juures siis jätkangi sealt , kus pooleli on tööd jäänud ehk siis kipsi töödega .Aga ennem on plaan teha akvaariumis tavaliselt suurem puhastus ..................kõik taimed välja ja pessu ning põhi ning esiklaas puhtaks. Peale puhastust on plaan ka tuua sisse SunSun,i 3000l/h ringlus pumba , kuhu ja mismoodi ma selle akvaariumisse saan on nagu kõik muu ...........AJA KÜSIMUS