maximason kirjutas:
ETegin kraaniveest siis uue kh analüüsi. Ja mis ma näen- seal ka 3. Täna tegin huvi pärast uuesti- ikka 3. Ma teadsin küll et meie kraanivett pehmendatakse (RO vesi on selle termin vist). Aga et selle tulemus nii kõigub?
Et seal on mingi vett pehmendav asi vahel, mis asendab kaltsiumi ioonid naatriumi ioonidega? Siis pole ime et KH test sedasi näitab. Aga kui see värk veel ka kõigub, nii et kord see filter toimib ja siis jälle mitte, siis on eriti niru.
maximason kirjutas:
Mul tuleb sellega leppida. Lähikonnas pole paremat vett kusagilt võtta. Aga tigudega on otseselt probleem. Kas seepiakivi ikka kompenseerib neile vees puudu olevaid aineid?
Raske öelda. Kui neil kodadega probleeme tekib, siis see on silmaga näha.
maximason kirjutas:
Ja veel -Missugune näeb välja teo ekskrement??
On see veidi vihmaussi omaga sarnane? Veevahetusel sifoonisin välja suure hulga pruune pabulaid- puidu kõdunemine ei saa nii korrapärane olla. Need kolm on mul sel juhul hirmsad kakamasinad. Puit muidugi läigib.
Miskit sinnakanti. Kodanikud on seda isegi filminud:
https://www.youtube.com/watch?v=CRsUpXhdwz4 maximason kirjutas:
Pleco istub kivi all redus ja ilmub välja alles pimedas söömise ajaks- vähemalt on toitu nosimas käidud. Arvasin vahepeal et olen ta maha tapnud. Sest aklimatiseerumisprotseduur ei läinud parimal võimalikul kombel.
No eks nad olegi rohkem öösiti müttajad. Kui sugu teevad, siis ka enamasti öösiti, mõnikord kaasneb sellega päris tublisti pladistamist.