Kas MT ei viitsiks äkki jälle kaasa lüüa? See rahaline pool asjast oli viimati muljetavaldavalt hästi kontrolli all. Kui saaks orgkomitee paika siis oleks vaja kokku tulla ilmselt küll, ega seda aega pole üldsegi palju.
Läbi tuleb mõelda toitlustamine - kas teeme nii nagu eelmisel aastal, või läheme lihtsama vastupanu teed ja lepime TTÜ kohvikuga (või suhteliselt lähedal oleva Pirosmaniga), nii et igaüks toidab end ise.
Kas teeme jälle ka mingit temaatilist nänni, kui jah siis mida, kus ja kuidas. Minu meelest eelmisel aastal oli see pool üsna hästi õnnestunud.
Vaja on kokku panna kava, nii et esinejate osas on ettepanekud oodatud.
Tegelikult nagu Felch juba kirjutas, tuleks arutada sedagi, millised teemad üldse rahvale huvi pakuks - see on küll ettepanek mille puhul kardan et võib tublisti segadust sündida. Aga teemade ringi peaks ikkagi kuidagi suunama, et ei kukuks välja mingi enneolematu vidina promoüritus, kusjuures vidin ise selline et ei paku kellelegi suuremat huvi, ammugi mitte ostusoovi. Kui oleks selge, mis rohkem huvi pakub, saaks seda äkki ka organiseerida, kas siis kedagi omadest ärgitades või väljastpoolt kutsudes.
Äkki on Marial ja Katrinil ka omapoolseid ettepanekuid, millest on soov rääkida? Maria on juba pisut kaasatud, aga kas Katrinil (või siis kellegi teisel Kalakesest) on üldse mahti kaasa lüüa? Ka teised kauplused võiks läbi käia, ntx Tartu mnt. poe kohta küll olen suht kindel et nad esineda ei tahaks (eks ma räägin nendega ikka).
Kui asjad klaaruvad, siis peaks ka finantspoole paika panema.
Kindlasti miskit unustasin...
Teemade osas üks mõte mis mul tekkis oli Urmas Laansoo kutsumine. Ta on botaanik, nii et kui temaga õnnestuks kokku leppida, siis loodan et ta oskaks ka veetaimedest rääkida. Ta on väga hea esineja ja oskab põnevalt asju esitada. Äkki keegi omab temaga kontakti?
Teine kodanik keda võiks ehk üritada moosida on Urmas Tartes - tema on väga tuntud entomoloogia poolel. Eesti veekogudes on igasugu huvitavaid tegelasi, aga miks mitte ka väljaspool veekogusid - ntx kalatoiduks sobib igasugu putukaid püüda.
Ja loomulikult loodaks et äkki p6ltsil on midagi uut ja huvitavat?
Rydos - kas näiteks neid kontrollereid mida müüd, ei tahaks tutvustada?
Mulla tn. pood on alati väga leigelt asjasse suhtunud, viidates et nad rohkem mereakvadele suunatud ja aega ka pole. Kui keegi nendega lähemalt suhtleb, äkki pakuks et nad teeksid mereakva teemadel sellise sissejuhatava-ülevaatliku ettekande? Meie rahvast nii mõnelgi on ka mereakva kodus, samas pakub ehk teistelegi huvi mismoodi seal asjad käivad, kui tahaks mereakvaga kätt proovida? Sel teemal võiks muidugi ka keegi teine rääkida, lihtsalt minu meelest poleks paha kui saaks ka mereteema sisse juhatatud.