Goody liitus meie tuumaka mees-/naiskonnaga ja kohtume homme jälle mu TuumaLaboris (Tm)
Vaatasin et Suur Ring jäi justkui ootele - et kas üritus tuleb või ei tule. Tuleb ikka kui Te kohale tulete. Tekkis küsimus et palju huvilisi oleks? Meil on võimalik saada esinema Urmas Tartes (!) aga see eeldab, et koos toitlustuse jms oleks piletraha ca 7..10 e-ruba (€). Ruumid ja tehnika on küll minu poolt aga esinejad tahavad mõistagi tasu saada. Kui meid piisavalt ei kogune (noh..eelmine kord oli 59), peaks hr. Tartese huvitavast loengust loobuma. Seega..mis oleks kui käivitaks eelregamise? Teeks nii, et paneme eelregamise teemasse (ilmselt muutub see varsti päris regamise teemaks) kirja, kes tuleb ja mitmekesi. Siis teaks arvestada.
Peale akvandusega seotu pakun omalt poolt ringkäiku meie oma "salalaborisse", olgugi et teadlaste öö on selleks ajaks juba ajalooks saanud. Ja on mingi võimalus, et saame väiksema seltskonnaga võtta ette jalutuskäigu Glehni lossi pargis asuvasse esialgu veel salastatud objekti....
Kui ilm lubab...
Ja ehk näeme ka lendavaid objekte...
Nii et ... mis siis saab? Regame? Või ... ?
Veljo
PS. Meenutan, et kõigi osalejate fotod/videod oma akvadest on tungivalt oodatud. Materjali võib võtta kaasa mingil meedial aga parem oleks kohe mulle saata link või fail(id) aadressil
felch@staff.ttu.eeSamuti on veel hea võimalus anda teada, mida tahaks kokkutulekul esinejatelt kuulata.