foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 111 postitust ]  Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 04, 2012 09:41 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Silver kirjutas:
Aga sel aastal? :)

No aga palun, asu tegutsema :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 04, 2012 02:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Tõesti võiks vahelduseks ka keegi teine orgunnida. Tartus on palju tublisid akvariste, äkki võtaks seekord heade mõtete linna akvaristid asja ette? Selle linnaga on mul seotud vaid positiivsed mälestused, heameelega teeks üle pika aja väikese Tartu visiidi.
Tallinnas võib muidugi ka teha, kuid vahelduseks võiks olla uus korraldustiim. Mitte et mul midagi oleks senise tiimi vastu - nii hea korraldustiimiga, kui meil oli, võib mägesid paigast nihutada ning mul oleks väga hea meel, kui tulevikus saaksime jälle koos üritust korraldada. Aga vahepeal võiks ikkagi keegi teine ka kätt proovida, oleks pisut teistmoodi ja äkki huvitavamgi. Loomulikult olen vajaduse korral omalt poolt valmis toetama, küllap teisedki varasemate ürituste korraldajad toetaks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 05, 2012 11:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Toetan meelsasti head üritust kuid korraldajate suhtes olen Reinuga päri - värsked ideed ja meeskond oleks asjale kasuks.
Tipi audika annaks ehk (ehk! ) ka välja lunida aga vajadust oleks tarvis jupp aega ette teada - ruum on muutunud kuidagi väga popiks ja on pidevalt hõivatud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Okt 06, 2012 12:25 
Akvarist

Olen nõus järgmise kokkutuleku orgunnimisel osalema. Mõned mõtted ja ideed juba on, aga vajavad teiste kaasamõtlemist ja teadmisi. Raamatupidamise alal ei ole pädev.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 17, 2012 04:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Rein kirjutas:
Tõesti võiks vahelduseks ka keegi teine orgunnida. Tartus on palju tublisid akvariste, äkki võtaks seekord heade mõtete linna akvaristid asja ette? Selle linnaga on mul seotud vaid positiivsed mälestused, heameelega teeks üle pika aja väikese Tartu visiidi.
Tallinnas võib muidugi ka teha, kuid vahelduseks võiks olla uus korraldustiim. Mitte et mul midagi oleks senise tiimi vastu - nii hea korraldustiimiga, kui meil oli, võib mägesid paigast nihutada ning mul oleks väga hea meel, kui tulevikus saaksime jälle koos üritust korraldada. Aga vahepeal võiks ikkagi keegi teine ka kätt proovida, oleks pisut teistmoodi ja äkki huvitavamgi. Loomulikult olen vajaduse korral omalt poolt valmis toetama, küllap teisedki varasemate ürituste korraldajad toetaks.

Täiesti päri herr Reinuga ,kuna nüüd suhteliselt lihtsam kokkutulekut korraldada ,sest eeskuju juba olemas.
Tartu poolt oleks täiesti ,siis oleks põhjus sinna jälle minna :)).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 18, 2012 06:29 
Akvarist

Reinu ja Felchiga läheks luurele küll :)

Aga kes iganes ametliku kokkutuleku korraldab, saadab mulle PS (kuna ma käin viimasel ajal väga harva foorumis) ja mina saadan talle eelmise kokkutuleku ülejäägi 35,35 eurot.

Tervitused,

goody

PS! Tühiväljakutsetele ei reageeri :)

Üles
 [ 111 postitust ]  Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver