Nagu ma hommikul jututoas kibedalt juba kahetsesin eilseid aktiviteete ,mis tõid täna kaasa meeletu peavalu , tasakaalu häired jne jne
....................aga see selleks . Täna võiks kokkuvõtte teha eilsest sooritusest ,mis tõid minu akva-arsenaali kaks omamoodi lahendust automaatsest veevahetusest, mis lootetavasti muudab füüsilise aspekti ,,mehaanilisest,, veevahetusest kaugeks ,kaugeks halliks mineviku mälestuseks
(üks ise tehtud ja teine poolvabrikandist ).Algne plaan oli lihtne: lihtne, turvaline ja lootetav lahendus +-20 euri oli soovituslik hind.Tänu soomes levinud veevõrgustikule on vee surve tasaselt püsiv siis 100 eurosele pingealandus ventiilile raha kui sellist kulutada polnud vaja
Kuna tegemis on ikkagi väikse võistlus momendiga siis pinged ja ootused on krutitud suhteliselt lakke.Ja need eelmainitud lehenemis tüübid on ..........................................
...............................kaugelt lõunast telllitud kastmisarvuti ja minupoolne lähenemine eelreguleeritavate vee radiaatorite termostaatkraanidega.Võibolla esimene pilt on suhteliselt eksitav selleks siis teine ja juba kuivalt kokku kruvitud pool-lahendus.
Kuna minupoolne lahendus on messingist siis mõju vee parameetritelle on olematult null . Pistab siis ka ühe pildi juba valmis kujul.
Vähe raske on seletada ,et miks just selline lähenemine asjale ............................................tõesti ei jõua
peas keerleb liiga palju ja tahes tahtmata võib oma mõttete selgitamisel tekkida valearusaamu ............................aga lühitalt : kui kokku võtta kogu minu tänase kirjapandu siis ridade vahelt lugedes selgus ,et meie majapidamine omab ebainimlikkult tasast veesurvet ja tänu sellele teadmisele oli mul vaja kahte kraani millega poolitada vee survet kahel korral................ning parim mis minu pea välja suutis mõelda oli just eelmainitud vee-ratiaatoi reguleerimis termostaatkraan....................ning sellega kaasneva plussina eelreguleerimis võimalus.....................(UH.... UH oli ikka pikka lasuse aga ütlesin kohe ,et raske on seletada oma otsuste tagamaid)
Pool vabrikant-lahendusena kasutan Florabest kastmisarvutit.........arvan ,et selle idee tagamaid ei ole vaja pikemalt seletada ja vastused saab iga huviline googeldades kerge vaevaga.
Mõnemad lahendused on plaanis ühendada otse külmavee võrkku ..............aga aga kuigi ma tahaksin seda teha kohe siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis tänu nädalapärast toimuvale elukaaslase tütre ristimisele pean ma oma plaanid lükkama koos kasti maija toomisega edasi veel vähemalt kaheksa päeva ..............................................Lootused ja ootused on juba sellevõrra suured ,et hakkavad juba öö-unesid häirima