Birdy kirjutas:
Väga tore lugemine, edu ja jaksu ning loodame, et ka lõpptulemus on sama töökindel kui peas
. Ahjaa, saarekesed jäävad sul veepeale ulpima v paned sisse raskuse ja rippuma (ennist küll lükkasid selle võimaluse ümber). Kolmas variant ju millegagi pôhja kinnitada nii et penoplast ülespoole ennast surub?
Jaaaaaaaaaaaaa........................... kuna ma tavaliselt ei rutta kunagi asjadest ette ,aga
kuna Sa oled juba teine kes küsib siis võiksin vähe valgustada oma plaane nö. Hõljuvate saarte kohapealt.
Esiteks pean kohe ära ütlema , et mul polnud kunagi plaanis selles akvaariumis midagi ..........................ülemõistuse teha AGA kuna mulle väga , väga väga
meeldib mõte just hõljuvatest saartest siis otsustasin proovida kätt oma vaatenurgast lähenedes. Ausalt öeldes saared ning ka veealuse kose ehitus poleks iial toimunud kui mul poleks olnud reaalset ettekujutust kuidas ja mismoodi ehitada ning lahendada üks või teine probleem.Näiteks:1) Millest teha?, 2) Millega katta , viimistleda??, 3)Kas riputada ülevalt või alt???, 4) Kuidas muuta visuaalselt kivisaare õigeks roheliseks ,mitte silmariivavaks võõrkehaks, vaid ilusaks akvaariumi osaks????, Kuidas hooldada?????????????????????????????? jne ,jne Nagu juba teemast lugesid siis kahele esimesele küsimusel on Sul juba vastused olemas........Kas mul on õigus?
Kolmanda küsimuse kohapealt niipalju , et kuna kogu saare ehitus ja viimistlus muutab ta väga kergeks ja vettpidavaks siis otsustasingi minna just nagu nimigi ütleb ,,Hõljumise......teed,,
Hõljuma panemiseks kasutan kalameestele vägagi tuttavaid vahendeid
......................
..................................... just sellepärast ,et nad on ülemõistvuse kestvad ning samuti oma ehituselt ning värvilt (Must)praktiliselt nähtamatu.
Loodan ,et said mingeitki vastuseid ,aga päev on tõesti olnud pikk ja väsimus tapab...........................eks kunagi näed kui valmis saab.....................vaatab kui kunagi ülemäärast aega leiab on ka plaanis teha You Tube,i paar pikemat videot nii akvaariumitest , kui ka nö. eriprojektidest nagu veealune kosk , koopad, hõljuvad saared, valgusti ja veel paarist asjast mis on pikemalt mõtetes keerelnud aga on veel jäänud ühest või teisest süüst tegematta .