bardatulus kirjutas:
:wink: lemmik järjejutul pole juba tykk aega lisa tulnud
No jah .........................ausalt öeldes on igal mehel(võibolla ka naisel) elus hetk millal ta hakkab tahes tahtmata oma tegudes nurki lõikkama kiiremate lahenduste saamiseks ning kui mul tuli sama probleem vasta oli aeg teha paus ,et lõpptulemus ei kannataks ning kui juhtus eelmainitud probleem siis oligi lihtsam saagida vahepeal puid ning ehitada uus grillinurk ja võõrustada eesti külalisi kui jätkata tühja peaga teatmata suunas edaspidi.
Aga kui täna tuli postis filtri esimesed osad siis tahes tahtmatta oli aeg jälle ,,sadulasse ronida,,.
Ennem kui hakkan pilte ülesse ripputama peaksin vähe seletama seda ühte osa filtrisüsteemist minu akvaariumist. Olen alati mõelnud miks niivahe kasutatakse õhku vee filtreerimisel .....................?..........äkki mingi taseme müra pärast .........ei tea aga eks aeg näitab.
Kuna õhku on nii odav toota siis esimeseks pakkumiseks oleks 75% akvaariumi vee filtreerimiseks kasutada õhku.... no vaatab.
Akvaariumi esimeses osas ning ühtlasi kogu silmaga nähtavas põhjaosas plaanin ma kasutada kruusaalust põhjafiltrit , mitte just väga tema omaduste poolest filtreerida bioloogiliselt vett , vaid eelkõige vees lendavate prügi lukustajana põhjakruuseas.Kuna Saksamaal ei maksa eelmainitud filtrid palju siis võtsin kohe kaks pakki(9,2 euri pakk)..............kasutan palju vaja .Kes peast tuumasid jagavad siis järgmiselt pildilt näeb mis suurusele akvaariumile on need algselt mõeldud.
Loomulikult ei saanud ka jätta neid proovimatta nö. kuivalt akvaariumis .
Nagu ka pildilt võib näha siis põhja elemente saab edukalt kombimeerida omavahel vastavalt kapriisest pohjast tingitud vajadusele.