kui kellelgi kogemust HOB filtriga, mille impeller teeb koledat ragisevat häält siis tähelepanekud on teretulnud
....lappan lombitaguseid foorumeid kus antud filtri tüüp suht populaarne ja
ytleme max. pooltel on see müra mingil määral probleem, saan aru et siin 2 valikut-kui impeller vigane siis uus või kui seadistus pole korrektne-seda yritangi sättida, aga pläriseb ikka suht kõvasti, et saada aimu siis näiteks on siin videol sama põrin mis minu filtril:
https://www.youtube.com/watch?v=keDNPvPa5A4eriti imelik, et neid juba 20a edukalt myyakse ju siis peab ikka mingi nipp olema, et nad vaikseks saab-vähemalt ma yritan
tehtud: lisasin filtri erinevatele osadele tihendid-ka filtri ja akva vahele-eks ta natuke üldmüra vähendas...2x lisasin ka vaseliini impelleri pulga vahele...
Võtsin yhendust ka Ebay-ga- sealt lubatakse mingit ,,mõttelist-mõttetut,, osa rahast tagastada nii öelda kompensatsiooniks, võtsin ka ühendust tootjaga- see vastas napisõnaliselt et nemad ei vaheta ega tee midagi - iga lause lõpus oli sorry
järeldus-oma viga et ostsin...yhesõnaga see oli minu esimene ,,ämber,, netist ostes- isegi hiinast tellides pole kordagi ,,lolliks,, jäänud
Ei saa ka öelda et kodutöö tegemata oli, aga olin muidugi teadlik, et mõnel esineb see müra probleem...aga ei tulnud selle peale, et see reaalsuses ikka suht võimatu taluda- see vee solin ehk siis ,,jõgi voolab toas,, on selle kõrval tyhiasi - pealekauba- akva ei asu magamistoas-aga ka sinna on kuulda