Kassikas kirjutas:
üks neist taimedest on anubia, teisi ei mäleta. kalad hetkel rallivad rõõmsalt ringi.
Ly-millised oleks CO2 suurendamise võimalused? Üks vist on see, et baloonist juurde lisada aga kas on veel võimalusi?
järgmine 10-20% veevahetus toimub laupäeval, täpselt nädal pärast eelmist, või äkki peaks isegi mõni päev varem tegema? hetkel vesi ilusti selge ja kalad tunduvad rõõmsad olevat.
CO2 lisada - kas osta kogu ballooni süsteem või kasutada zelatiini moodust.
Keskmine ballooni süsteem maksab vanas rahas ca 1500.- pluss miinus.. oleneb mis sul olemas on ja kui suurt süsteemi tahad jne. Mina eelistan iga kell ballooni süsteemi. harvem peab täitma, mullide jooks on stabiilne. Odava ballooni süsteemi saad Heixeri käest (foorumi kasutaja)
Zelatiini moodus on lihtne ja odav. Saab ise paraja portsu valmis teha. Samas pean sind kurvastama, et juhul kui sul tõesti on PH 8 ja KH 15-20 siis su Ph.d on raske muuta kuna looduslik puhver KH näol on kõrge ja selle ületamiseks läheb tõenäoliselt sinu akvaariumi puhul kindlasti kahte zelatiini pudelit vaja. Ja nad saavad sul suht kiiresti tühjaks. Üks
retseptAnubias on taim mis kasvab ka kehvades tingimustes seega ei tasu väga imestada et ta kasvab. PH range on tal 5.5-8
Ancistrus - sellest liigist kalad kipuvad jah taime lehed ära raspeldama. Kurgi lisamine peaks neid mõneks ajaks taime lehtedest eemal hoidma.
Üks hägu põhjuseid võib olla ka toit mida sa paned akvaariumisse, kui krevette kohe ära ei sööda (eeldan ikka, et ilma soolata krevett) ning veiseliha ei soovitaks mina üldse panna. Tavalised helbed ja ussid on täiesti piisav. Kreveti kohta ma ei oska soovitada. Kui sul oleksid suured kalad nagu piraajad siis palun väga pane neile südant ja veist - kalad õnnelikud.. jälgi oma näppe.