Mulle su ulme, Felch, meeldib.
Võib teha küll sportlikust huvist vingeid siniste tulukestega asju, kui sul selleks piisavalt huvi ja aega on
Võiks küll olla nii: on kontroller, mis ei tee peale kontrollerdamise midagi. See oleks hea selleks, et siis saab selle kuskile akvaariumidest kaugemale panna. Nt ruuteri lähedusse, et see seriali või usb kaudu külge ühendada
Siis on erinevad riistad: näiteks lihtne lampide kontroller, mis käib lambi pistiku ja pistikupesa vahele (ilmselt odavam ja lihtsam variant vähenõudlikule akvaariumihuvilisele).
Edasi on nt keerukam valgustuse kontroller. See monteeritakse juba kaane alla ja ühendatakse torudega. Dimmib valgust ja/või lülitab gruppide kaupa sisse-välja.
Siis on keedupulgakontroller, see käib jällegi pistikupesa ja pulga pistiku vahele. Ei tee muud, kui lülitab sisse/välja.
Samasugune riist on ka pumba jaoks.
Või veel, kõik taolised lihtsad ajad saab ju nt ühte korpusesse monteerida, just nagu sul (Felch) see asi, mis käis arvuti taha, mida kord demosid.
Igasugu termo ja muud andurid siis käivad lihtsalt liinile, milles sarnaselt USB-le peaks ka toitepinge sees jooksma (kui see on nii võimalik).
Kontroller peaks ära tundma mis talle külge on pandud, ning taolised mitu-ühes asjad peaks saama kindlatele funktsioonidele määrata.
Kui on mitu akvaariumit, siis peaks igale moodulile saama anda ka erineva aadressi, juhul, kui need kõik samale liinile on ühendatud. Muidugi võib kontrolleril olla mitu, nt 4 või 6 sisendit, et siis erinevad akvaariumid erineva liini otsa ühendada, kuid see vist läheks keerukaks.
Siinjuures, pean mainima, et ma ei saanudki aru, mis see AquaBus endast kujutab, või jäi see mulle kahe silma vahele. Viide oleks abiks.
Ja ekraan võiks kindlasti olla Nokia, sest 2 realisel LCD-l oleks menüüd ikka nigelad ma arvan.
Muud tarka nagu hetkel öelda ei oska, loodan, et olin arusaadav
Edit:
No nüüd mulle laksas ära, et sellist süsteemi saavad tõepoolest kõik kes midagi kontrollida soovivad, kasutada. Ja selline huvi, ma arvan, on märksa rohkematel inimestel kui üksnes arvaariumihuvilised.