Evilone, mina ise tigusid ja krevette Aqadvisor puhul eriti ei arvestaks. Aga eks see ole arvestaja enda suhtumine. Filtri puhul peaks Aqadvisor varuga arvestama ainult 65% filtri võimsusest. Nad ise väidavad et see on õigustatud ja kaalutletud filtratsiooni arvestus. Ütleks nii et filtri võimsuse ja kalade arvu hoiatus (warning) on sul filtratsioon piiripeal mis tähendaks seda et nädalas peaksid sa kindlasti akvas 19% veest välja vahetama. Kui akvas toimuks mingi tasakaalu rikkumine (nt. veekvaliteedi halvenemine jms.) siis oleks antud filtratsiooni võimsusega raskem toime tulla nii kaladel kui taimedel.
Mis puutub krevettidesse siis nende kooslus kaladega võib probleemseks osutuda. Enamus kalu pistaksid väikesed krevetipojad suurima rõõmuga nahka. Suuremaid krevette nad ei puutuks kuid näiteks gourami'd võivad oma suuruse ja uudishimuga krevette ahistada. Viimane aga mõjub krevettidele stressi tekitavalt. Minul näiteks surid omal ajal kõik 10tk krevetti maha. Ei julgenud nad akvas ringi liikuda, süüa ega tegutseda, pidevalt redutasid juurikate all ja taimede varjus. Tundlikud kreverid kaladega ära ei harjunudki. Mida suurem kala seda suurem ohu- ja hirmufaktor tigudele ja krevettidele.
Corydoras'eid see kruusapõgi ei häiri ega kahjusta. Mul akvas ka kruusapõhi. Peaasi et corydoras'tel oleks võimalik lutsutada ja nosida juurikatel, kividel ning elustaimedel.
Andrep, need angerja laadsed kuhli'd on need kes väsimatult akvapõhja ja taimi üles kaevavad. Vaatasin kunagi neid kalu, isegi mõtlesin nende pidamisele kuid see mõte et nad taimi üles kaevavad mulle sugugi ei meeldinud.