jaantat kirjutas:
Katrin KALAKE kirjutas:
On sulle Kalakeses, Tartu mnt poes või Amazonicas näiteks öeldud, et kui sa midagi ei osta siis mingit nõu ei saa??
Ei ole
Ära võta isiklikult aga kas teil on aega ja kohta kus ROHELISE kliendiga maha istuda pool tundi rääkida, et ta saaks aru mida ta tahab tegelt saada ja millisesse silmusesse oma kaela pisab
Lühitutvustuse saab inimene kindlati poest, mida-kuidas-kui tihti jne, et tekkiks ülevaade, ma ei usu, et kedagi on sellepärast poest minema saadetud, et ta on küsinud, mida akvaariumipidamine endast kujutab.
Ja olen ka tund aega rohelise kliendiga vestelnud kui selleks on aega olnud. Me pole kunagi keeldunud, kui keegi on soovinud personaalselt vestlema tulla ja ma olen ka niimoodi aegasid kokku leppinud. Aga pikema vestluse jaoks on vaja kindlasti aeg kokku leppida, mitte lihtsalt sisse marssida, et vot nüüd ma tahan ja tegelege minuga.
Sorry, aga autosalongis ei õpetata sind kuidas autoga sõita, sünnitusmajas ei õpetata sind kuidas last kasvatada ja Prisma infoletist saa kindlasti ei saa infot, kuidas saia küpsetada, ma ei saa aru, mida sa taga ajad
Selge on see, et tervet raamatud ei hakka sulle keegi ümber jutustama, seda ei tehta mujal riikides, ise peab ka ikkagi midagi uurima.