foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 88 postitust ]  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 27, 2005 08:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jüriwert,jumal tänat et sa kasse ja koeri ei paljunda,toit oleks küll omastkäest võtta,aga peldik oleks pidevalt umbes :mrgreen: .Ja siis veel see asi,et kas need mustade sabadega mõõksabad lähevad kuidagi libedamalt potist alla kui teised,et sa just neid soovid? :-k

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 09:36 
Akvarist

:shock: Ma ei saa nüüd hästi aru kas sa tõesti lased elus kalad potist alla???

minu kalad:
http://www.youtube.com/watch?v=DlEakFvB9M8
http://www.youtube.com/watch?v=1-ZyiFsJNvc

Üles
 Teema pealkiri: Re: kes tahax skalaare
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 11:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutas:
üldiselt olen ma kalu peldikupotist alla ka saatnud(paljundad ,siis aga selgub et just hetkel pole neid kusagil vaja,nemad aga aina kasvavad

.. ja nii tore on pisikest Jumalat mängida, otsustada kes paljuneb ja kes sureb? Kassipoegi ka uputad kui neid juhtub tulema? aga koeri?

Ma arvan, et looma pidades/paljundades peaks selle omanik võtma endale vastutuse looma heaolu tagamiseks.. ka siis, kui parasjasti ei leidu kedagi, kes su kalu tahaks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 12:11 
Akvarist

ma vaatan et kõige lollim teist on sait-admin.oled sa näitex kuulnud sõna selekteerimine,absoluutselt loomulik asi (isegi mingil määral kohustuslik)ja mida sa inimene SUURE algustähega siis nende kaladega teex-põletax ära või? esita mulle mõned humaansed argumendid veel- ma naeran su välja.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 12:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutas:
ma vaatan et kõige lollim teist on sait-admin.oled sa näitex kuulnud sõna selekteerimine,absoluutselt loomulik asi (isegi mingil määral kohustuslik)ja mida sa inimene SUURE algustähega siis nende kaladega teex-põletax ära või? esita mulle mõned humaansed argumendid veel- ma naeran su välja.

Mmm. Loomulik asi kalu peldikupotist alla lasta? Selekteerimine, ütled sa?
Tark mees, kes nii ütleb. Ja muude loomade uputamine ka selle alla käib? Ja lausa kohustuslik. Kassanäe. Ma ei teadnudki. Lähen hukkan ka siis kohe kiiremas korras mõned kalad endal. Kohustuslikus korras ikka. Kas sa loomakaitseseadusest oled midagi kuulunud vai? Südametunnistuse kohta ma parem ei küsigi, niigi ilmselge, et Sina seda ei põe.

Aga jah. Mõnesmõttes sul isegi õigus ehk. Selekteerimine on hea asi. Kahju, et seda inimeste puhul ei rakendata... :evil:

Viimati muutis vaoni, Reede Jaan 28, 2005 12:20, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 12:19 
Akvarist

Mina tahax küll nii umbes 3 nädala pärast,aga vahemaa on liig suur.Kuidas algaja üldse nendega hakkama saax?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 12:26 
Administraator
Kasutaja avatar

Mitte väga lugupeetud jüriwert,

kahjuks selgub, et teiepoolne suhtlusmaneer ning ka kalakasvatuslikud meetodid ei leia heakskiitu meie foorumis, seega leian et oleks mõistlik pisut oma suhtumist muuta ning ka käituda nagu mõistusega inimesele kohane (eeldusel muidugi, et mõistust omatakse).

Teie peatset paranemist lootes ning edu ja õnne soovides...
Hertsog

Viimati muutis Hertsog, Reede Jaan 28, 2005 12:29, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 12:27 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Härra Jüriwert, Teie võiksite:

* oma väljendeid valida
* kui on argumente, siis nendele tuginedes väidelda
* mitte lahmida
* mõned terminid, mõisted endale selgeks teha
* endale mitte ise tiitleid anda
* teiste arvamustega arvestada

Parimat,
Tiff
(algaja akvarist)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 12:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutas:

Selekteerimine tähendab siis nende kalade potist alla laskmist, kellele sa parasjagu huvilist pole leidnud?

Võibolla oled sa natuke valesti aru saanud foorumist, kuhu sa oled sattunud. Siin on üldjuhul inimesed kes kasvatavad kalu hobi korras, mitte tööstuslikult. Sellest tulenevalt ka sellised reageeringud sinu nn. tööstuslikele meetoditele. Proovi näiteks pisinäriliste foorumis (lontu.ee) arutada chinchilja tapmise-nülgimisega seotud probleemidest ja parematest töövõtetest, mis sa arvad, milline on reageering?

Mõistusega inimese üks omadus on võime kohaneda keskkonnaga. Siin foorumis kirjutades püüa kohaneda siin valitseva õhkkonnaga st. "chinchilja-nülgimist" pole mõtet jutuks võtta. Kui see peaks üle mõistuse käima, siis jäta parem oma arvamus endale.

ja minu lolliks nimetamist võtan isikliku solvanguna.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 12:55 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

oi-aeg. 50- eek või wc-pott!?!
kohe meenub eile tv-s näidatud Shindler list.

et nagu loodad teenida selle pealt, et keegi hea inimene hakkaks "Shindleri nimekirija" koostama ja kalu päästma..

sest keegi ei oleks ju pahandanud, kui oleksid Müügi all MÜÜNUD kalu 50 eeguga. aga sa vahetad kalade elud raha vastu. õõõk

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 01:30 
Akvarist

ma ei viitsi teiega vaielda ,kirjutasin nagu asjad lihtsalt on.tiitli pani mulle admin mitte mina,(loe hoolikamalt).nüüd siis olete kõik ilusasti kursis mis õudusi vahel halvad inimesed korda võivad saata.paistab et tevist ennei aimanudki mis juhtub ilusate kuldkalade jarglastega kes on hallid(kogred)või emaste guppyde massiga-liiati kui nad on veel ülekaalus.rajame siis neile varjupaiga-paneme humaansuse mõttes kõik vigased ka sinna,sest ka neile tuleb tagada heaolu,ilus see vaatepilt ei ole aga mis parata. loomulikult ei hakka ma nii suuri skalaare potist alla laskma - liiatigi on neid suht vähe(teie kõigi owerreaction oliadmin.-sina absurdini ülevõimendatud) ma lihtsalt pakun kalu(võib ka tasuta)ei viitsigi teie mõõksabasid potti toppida. nii et minugipoolest püsige teemas´vahetus`,loomadest rääkige mujal. admin sina vist rääkisid heaolu tagamisest-saikka tead ju mis juhtub kui 8 skalaaripaari korraga ühed akvas kudema hakkavad-muidu ma neist lahti saada üldse ei tahax ,vägailusad on suures akvas.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 01:36 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

tore kui tasuta ka saab O:)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 01:39 
Akvarist

ma ei jõua veel kirja valmiski kui juba keegi jälle uue ine saadab,kui saei ole neist kaladest huvitatud tõmba teise teemasse.Ok pühendasin sind ka natuke (telgitagustesse)paistab et apocalypsis on käes-kuule aga äkki sa ise pexad kodus oma naist ja lapsi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 01:47 
Administraator
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutab: ei viitsigi teie mõõksabasid potti toppida

Seda võimalust sulle ei antagi.

Loomulikult on paljundamise käigus vaja teha selektsiooni.
Seda sõna ja mõistet tuleb aga sihipäraselt kasutada.
Selektsioon ei tähenda misiganes kalade lihtsalt peldikupotist allalaskmist.

Ja kui neid sealt alla lastakse, siis enne pannakse nad vähe rahulikuma meetodiga magama...

Varjupaika kaladele pole vaja.

Tiitlit ei ole sulle admin pannud. Admin on pannud sulle kasutajatüübi "akvarist".
Tiitli "paljundaja" oled sa omale ise määratlenud...
Kui end juba nii eelistad määratletavat, siis võiks sellega ka üht-teist muud kaasas käia.

Kõlab poeetiliselt, kuid kas sa näituseks ei arva, et me kaladele üht-teist võlgneme - selle eest, et meil selline tore hobi on ?

Kõike paremat ja natukene rohkem teiste tasandile laskumist soovides,
Tiff

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 28, 2005 01:57 
Administraator
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutas: tõmba teise teemasse

Ei tõmba.

Telgitagustest niipalju, et paljun ära kujuta omale ette, et oled mingisuguse teadmise või tõe ainuvalitseja. Sa ei ole.

Paljud on näinud neid telke igasuguseid nii seest, tagant, alt kui pealt.
Ja nii mõnegi telgi ka ise ehitanud.

Rahune, hea inimene.

Üles
 [ 88 postitust ]  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver