Jüriwert kirjutas:
ma vaatan et kõige lollim teist on sait-admin.oled sa näitex kuulnud sõna selekteerimine,absoluutselt loomulik asi (isegi mingil määral kohustuslik)ja mida sa inimene SUURE algustähega siis nende kaladega teex-põletax ära või? esita mulle mõned humaansed argumendid veel- ma naeran su välja.
Selekteerimine tähendab siis nende kalade potist alla laskmist, kellele sa parasjagu huvilist pole leidnud?
Võibolla oled sa natuke valesti aru saanud foorumist, kuhu sa oled sattunud. Siin on üldjuhul inimesed kes kasvatavad kalu hobi korras, mitte tööstuslikult. Sellest tulenevalt ka sellised reageeringud sinu nn. tööstuslikele meetoditele. Proovi näiteks pisinäriliste foorumis (lontu.ee) arutada chinchilja tapmise-nülgimisega seotud probleemidest ja parematest töövõtetest, mis sa arvad, milline on reageering?
Mõistusega inimese üks omadus on võime kohaneda keskkonnaga. Siin foorumis kirjutades püüa kohaneda siin valitseva õhkkonnaga st. "chinchilja-nülgimist" pole mõtet jutuks võtta. Kui see peaks üle mõistuse käima, siis jäta parem oma arvamus endale.
ja minu lolliks nimetamist võtan isikliku solvanguna.