foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 88 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 01, 2005 04:21 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Jüriwert kirjutas:
MA MÄLETAN-TALLINNAS TARTU MNT.L OLI ALATI HAIGETELE PABER ETTE KLEEBITUD.KIRJAGA KARANTIIN (või)..

Mitte ainult haigetele, vaid lihtsalt sissetulnud kaladele mis pole veel müügiks. Ka juhul kui kalad pärineks Jüri tervete kalade hulgast satuks nad karantiini, see kui sellise sildiga akva väljas tähendab enamasti lihtsalt et tagaruumis polnud piisavalt vabu karantiiniakvaariume ja tuli müügiakvaariumi ajutiselt karantiini jaoks kasutada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 01, 2005 06:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutas:
LEPA ,JASMINA JA HÄRMA ON PÄRNUS KÕIK ÜHE INIMESE POEKETT-NEMAD MULT JUST KALU TAHTSIDKI ,ENT KUI MINA OMADEGA VALMIS OLIN OLID NAD ÄSJA VENEMAALT SUUREMA PARTII TOONUD....

Siit tuleb siis välja miks kodanik Jüriwert püha viha täis on ja kõiki valimatult pipramaale saadab.
Enda kibestumise väljavalamine teiste peale pole siin foorumis üldjuhul tavaks ja ma ei kujuta ausalt öeldes ette, kuidasmoodi Sul õnnestuks veel mõni tõsiseltvõetav postitus kokku kirjutada...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 12:28 
Akvarist

mix sa arvad et ma su peale karjun?sa võid sealt ka `terveid ` kalu valida??-kuidas see küll võimalik on, võibolla seletad.(kunagi kui ma veel tegelesin selliste asjadega nagu karantiinis hoidmisega........).ühesõnaga peale karantiini lasin omaarust uued terved kalad akvasse-kolme päevaga olid kõik minu omad surnud.haigustekitajx oli (flexibakter columnaris)mis enamjaolt tapab juba tundidega.-kindlax tehtud Pärnu haapsalu mnt. med. laboris-.--ometi need kalad olid mingil moel resistentsed.(polnud pärnu kalad,seelihtsalt jutux).kuule milliseid platisid sa lepasse viisid(mis värvi),ma aasta tagasi ostsin sealt ,väga ilusaid(homme räägin mis ma nendega kaasa sain)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 12:33 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Jüriwert kirjutas:
mix sa arvad et ma su peale karjun?

Suurte tähtedega kirjutamine foorumis/emailis loetakse üldjuhul samaväärseks tavaelus karjumisega.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 12:38 
Akvarist

viimane postitus oli vastus UURIJALE ma lihtsalt järgmise lehe vaatamise unustasin.-REINUL on karantiinivärgi suhtes kahtlemata õigus, ma polnud nii põhjalik .

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 12:42 
Akvarist

mul oli lihtsalt Caps Lock peal ja kui märkasin -ei hakanud enam ära kustutama-ma tegelt ei teadnud ,et see karjumist tähendab.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 12:47 
Akvarist

sedaq veel et need platid (üx)neist elab mul veel siiamaani ,mis puutub aga nende järglastesse siis umbes 80 ringis on neidki(ja nagu sageli juhtub- ilmusid ka kollasevärvilised välja)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 04:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

Sulle lohutuseks,ma ei ole veel viinud sinna ühtegi partiid,lihtsalt seekord sattusin poegimisele peale ja tuli neid suurem nö. pesakond ja sõbrad tuttavad ei suuda neid enam majutada :D Siis läksingi suures hädas sinna pakkuma ja kui ma nad veel cm jagu suuremaks kasvatan,siis võtavadki nad mu kalade järelkasvu vastu.Aga seda sa ju tead,et platymamma võib eelmise isasega viljastatud maime veel mitme kuu järel,kuidas nüüd öeldagi,väljastada.Seepärast ongi,et ostad mõlemad korallplatyd näiteks aga sünnib sekka ka halle "kutsikaid" :wink:
Ah jaa,tervete kalade koha pealt-mina varun alati kalaostule minekuks aega ja passin akvaariumite ees ikka oma pool tundi,selle ajaga valin ka sobivad isendid välja,või on mul lihtsalt õnneks läinud.Et ma oman ka teistest linnadest ostetud kalu,siis mingit "Pärnu sündroomi" ei ole veel küll kaladel täheldanud,elavad kõik rõõmsasti koos.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 09:51 
Akvarist

ei tea -kuidas sul nii ved anud on-üldiselt on mul endalgi seal 10 aasta jooxul paar korda õnnex läinud.kui seal midagi erilist on, ostan isegi aga üldiselt ei pane ma enam ühtki kala kohe akvasse,isegi mitte karantiini vaid töötlen kohe.meetod mida kasutavad maailma juhtivad discusearetajad(antibiootik+siis mõni tetra või sera parasiitide vastane).ei taha enam lihtsalt oodata ja vaadata-mis juhtub. A seekord platidega sain /gyrodactyluse/ kaasa.olex neil see enne juba küljes olnud polex nad kunagi nii suurex ja ilusax saanud.üx vastik haigus- eriti kui terves linnas pole müüa /gyrotox`i/.ja jaa ,see viljastamise asi.ma unustasin mainida et need kollased on nende pojad küll ainult et pojapojad.platty on imelik kala ,mida rohkem liigisisest inhybridingut-või kuidas see sõna oli -no verepilastust- seda rohkem moonduvadja värvikirevamax muutuvad(tegelt on teisigi-/guppid jmv./)lõpux muidugi tuleb verd värskendada,guppydel lihtsalt märxa varem.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 10:04 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
guppide puhul olen just vastupidist täheldanud - suguluspaarituse tulemusena muutub värv üsna ebakontrastseks ja häguseks

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 10:08 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutas:
aga üldiselt ei pane ma enam ühtki kala kohe akvasse,isegi mitte karantiini vaid töötlen kohe.meetod mida kasutavad maailma juhtivad discusearetajad(antibiootik+siis mõni tetra või sera parasiitide vastane).ei taha enam lihtsalt oodata ja vaadata-mis juhtub. A
Kas see maailma juhtiv discusearetaja on see sama Pärnu autoriteet kellest Sa eelpool kõnelesid? Reaaalses maailmas lähevad seda teed ainult amatörid muideks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2005 11:13 
Akvarist

Ok,olen küll algaja,või õigemini pole veel sedagi.Lõpetage nüüd ära see arutelu ja olge õnnelikud sellega,mis teile satub.Las see Jüri podiseb omaette!Ekx ta ole jälle seda tüüpi,kes tahab lihtsalt tähelepanu ja kui ei taha,siis on natu haige inime.See pole paha pärast,aga ma lihtsalt satun ise ka liiga tihti seda Variat lugema.Võibolla oleks targem hoopis asi lukku panna ,et algajad ei üritaks siit tarkust välja õngitseda.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 03, 2005 12:23 
Akvarist

ma otsin sulle homme selle ajakirja välja(täna ei viitsi),need on jaapani ja singapuri discusearetajad-usu mind-üldsegi mitte amatöörid.võibolla oli seal mõni neti aadress ,ütle siis neile mis sa neist arvad,mul savi. see gupijutt et nad hallix ei lähex --sellex ju neid selekteeritaxegi--ja värskendataxe verd mitte sarnaste guppyde omaga(kelle tausta ei tunta)vaid paralleelliinist võetutega.ma ei saa üldse aru mix näitex see kati siin sõna võttis -kukkus lambist sõimama,kui mul olex tema vastu samad tunded mis tal minu vastu ,ei viitsix ma ta peale ühtki rida kulutada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 03, 2005 12:37 
Akvarist

Auru-ma vaatasin alles nüüd su akva pilte.sul ju endal ka discused.ma arvan et sa isegi tead seda ajakirja millest ma räägin.venekeelne-pealtnäha väga väike ja ebahuvitav(võibolla just seepärast sapolegi viitsinud seda lugeda).müüaxe vist küll kõigis zookauplustes.iga exemplar eri kala kohta. selle nimi on ``diskusõ-koroli akvariuma``.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 03, 2005 12:58 
Akvarist

siiski UARU - läx nats vales järjekorras.

Üles
 [ 88 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver