foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 88 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 03:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pole siis ime kui kaladel juba inimese nägu :shock: :wink:

170l 14,01,05 saab varsti uue ilme

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 07:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nu jah. Lugupeetud kodanik Jüriwert arvestades teiepoolt märgitud vanust ja siis seda mida te suust välja ajate tekib mul küsimus, kas teid visati väga varakult koolist välja. Ja veel üksasi ega juhuslikult sina seal delfis miljoni erineva nime alt sõna ei võta koguaeg, iq tase tundub küll sinna kanti minevat.
tänan tähelepanu eest!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 09:27 
Akvarist
Kasutaja avatar

niih ütlen kah siis sõna sekka,ettepanek siis selline,et härrad moderaatorid võiks selle teema ära kustutada,ei ole siin ju akvaristidel midagi õppida.ja niisama mullijuttu saab ka juttukas ajada.päästke teised akvaristid sellest mõttetust jamast.

lugupidamisega Ocean.

200L.Amazonas oskar ja plecod
106L.mollid barbused

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 09:31 
Administraator
Kasutaja avatar

..arvamuste vahetamine jätkub

nagu näha on pärnu linna psühhoneuroloogia dispanser ka endale interneti saanud ja patsientidel lastakse seal voli pärast laamendamas käia. kui tegemist on raviprotseduuriga, siis on nii vast parem jah et skisofreenik ennast internetti tühjaks laeb. muidu äkki läheb ja ajab veel kellegi noa otsa ja siis läheb kooli lapsi õpetama. a selles suhtes, et seltsimees võiks mõne teise koha otsida kus vahutada.

jää liigub, härrad vannutatud mehed !

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 09:39 
Akvarist
Kasutaja avatar

no ma ütlen ka siis midagi..
loomad jagunevad . imetajad. roomajad. kahepaiksed. linnud. kalad.
ja seega on kõik nimetatud loomad. Rohkem ma parem midagi ei ütle aga eile koolis jälle mainiti see üle. See mul ainult juba kaua kaua peas olnud.. jäta ka sina meelde.. :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 12:26 
Akvarist

ei jagune mitte loomad vaid loomariik - mis on lihtsalt üldistav mõiste -küsi koolis täpsemalt järele. eile sai naerda küllaga täna mul muud teha-ainult üx tähelepanek veel. - kedagi siin foorumis väljapakutud ettepanekud ega asja point ei huvita ,saax ainult nokkida vinguda ja viriseda.kui avad uue teema ,kirjutad näitex pikema sissejuhatava lause siishakataxe ka selle lause sõnastuse teemat üles võtma-olen selles juba täitsa veendunud. nii jääbki mulje et need tiitlid , nimed ja vanused olete te (enamus teist kes kirjutavad) ise endale välja mõelnud , tegelikult aga on tegemist ainult paari kibestunud vanatüdrukuga kes mulle miskipärast hakkasid kirjutama teemadel mis mind üldse ei huvita-mingisugused padjaklubi liikmed või midagi taolist. ise ma külkl siin kaasa lüüa enam ei viitsi, a te pange edasi(teisest küljest ilma minuta hakkab teil ju varsti igav-või kui hästi otsite siis ehk leiate kus sõnasabast kinni haarata).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 01:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutas:
need viimased soovitused olid mõeldud konkreetselt kellegile``VAONILE` kes teab kindlalt et kala on loom.ma juba aiman et kui ma küsix sult kuumavereliste kalade olemasolu kohtasiis olex vastus vaal võidelfiin, või hoopis liik nimega PÄÄSTKE WILLY.kui sa kõigusoojasex loomax näitex madu nimetax kõlax see ka paremini-lähed siis loomaaeda arenema või mis ,

MUhahaaaa. Mulle tundub, et elusloomade süstemaatikaga tuleks kurssi viia sind, mitte mind :wink:
Kui sa nii hoolega ei lahmiks, vaid natuke aega vastavasisulisele kirjandusele pühendaksid, siis võibolla lausa üllatuksid. Kala on loom. Süstemaatika alusel ja ametlikult. Igal inimesel muidugi jääb õigus oma arvamusele.

Ja muide - madu ongi kõigusoojane loom. :twisted:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 01:19 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Jüriwert kirjutas:
ei jagune mitte loomad vaid loomariik - mis on lihtsalt üldistav mõiste -küsi koolis täpsemalt järele.

Äkki annaksid mõne usaldusväärse viite mis näitaks et kalad ei kuulu loomade hulka? Senised teadmised kinnitavad küll et kuuluvad, samuti need materjalid mis huvi pärast ringi vaadates näppu sattusid. Kasvõi http://moritz.botany.ut.ee/%7Eolli/be/loomad.html
Nii et kui Sa vastupidist kuidagi veenvamalt tõestada ei suuda jääb küll mulje et see vaid Su personaalne nägemus on mis eriti ei ühti muu maailmaga. Aga Sul on võimalus näidata et ma eksin.
Veel. Su senistest etteastetest jääb mulje et pead end kõvasti teistest paremaks. Võib-olla oledki tõesti kõva tegija, seni kahjuks seda küll ei paista. Isegi juhul kui oled kõva paljundamise spets pead arvestama et akvaristikas on peale selle veel palju muudki. Ainus kord kus midagi tõesti huvitavat Su kirjutistes leidsin oli siis kui jutt oli mingi antibiootikumi kasutamisest - paraku kui jutt konkreetseks läks kadusid ära. Kalade paljundamine iseenesest pole mingi imeasi - kui Sul pole just ntx SAE-sid õnnestunud paljundada... Aga kõik see on tegelikult täpes, probleem on rohkem suhtumises. Kui lähed samamoodi mina-olen-tegija-teie-pole-miskit esinema mis iganes foorumisse siis vaevalt eriti sooja vastuvõttu leiad. Võib-olla ka see ainult paistab nii ja tegelikult Sa nii ei mõelnudki, kuid sellise mulje need kirjutised jätavad - võta oma profiili alt kõik oma saadetised ette ja katsu neid vaadata kõrvalseisja pilguga, loodetavasti märkad mida mõtlen.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 02:22 
Akvarist

Rein vaata mu esimast postitust . ma ootasin konkreetseid sooviavaldusi.minaei pea end teistest paremax-see pläma ja nokkimine mis järgnes oli teie endi poolt üles puhutud.ma olex pidanud oma postitusest välja jätma v´iimase osa ja asendama selle lausega(kellel skalaaride vastu huvi ei ole, palux mitte sekkuda). mingis kirjas siin vahepeal üx tegelane pahandas ,et ma justkui tahax kalade elud raha vastu vahetada(on normall või).ta võix ju ka zookaupluses seda teemat arendada;või sünnitab ta endale ise kalu.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 02:28 
Akvarist

ˇkalade ja loomade kohta olen ma ka väga palju lugenud ja kui keegi tõlgendab asju oma äranägemise järgi siisOK las tal olla siis oma väike loomaaed kodus oma akvaariumis.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 03:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Jüriwert kirjutas:
ˇkalade ja loomade kohta olen ma ka väga palju lugenud ja kui keegi tõlgendab asju oma äranägemise järgi siisOK las tal olla siis oma väike loomaaed kodus oma akvaariumis.

Et ühesõnaga väidad et Sinu öeldu on absoluutne tõde mis ei vaja tõestust? Või lihtsalt me ei vääri seda et Sa oma teadmiste allikaid avalikustaks? Et kasvõi see minu pakutud link ei vääri tsekkamistki?
See ongi see suhtumine mida mainisin.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 05:04 
Akvarist

sinu linki ma juba nägin,seal ei ole mulle midagi uut.ja mis absoluutne tõde-kalad on muidugi üx osa loomariigist või ütlesin teisiti-kuid paraku on nad kalad mitte loomad,sellel on väga suur vahe(muidugi mitte sinu jaox).kui sa asja nii peenx tahad ajada siis mine raamatukokku ja oma ainuraxete ja lameusside korvale võta midagi geneetika valdkonnast(kodeeringud ja muud pahna ja oma vaimsete võimete juures võid sa ju vabalt ära tõestada et inimene ei olegi ju tegelikult inimene vaid hoopis kala.proovi seda ainult võimalikult keeruliste teaduslike terminite abil teha ,siis peax vist välja mängima küll.ei peen vend oled küll- väga spetsiifiline.kas sa tahad et ma sulle raamatuid postitama hakkax vä? siin maailmas on vähe asju mis pole üht või teistpidi omavahel seotud,kuid liikide vahel on õnnex siiski suht selged piirid.mine laena monelt lapselt lihtsalt mõni maailma evolutsiooni ja arengut puudutav raamat-oi nüüd tegin vea,sealt sa saad ju hoopis kinnitust juurde et me kõik oleme hoopis bakterid ,ainuraxed,seened jne.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 05:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

Hmm...ei tahaks küll torkima hakata,aga kahjuks on nii..et inimene ei ole mitte ainult inimene,vaid ka loom :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 05:19 
Moderator
Kasutaja avatar

Paistab et raske juhtum, ma loobun. ](*,)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 05:22 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mannu kirjutas:
.et inimene ei ole mitte ainult inimene,vaid ka loom :roll:
Ehk siis INIMESELOOM. Kui asjale kulinaarsest aspektist läheneda siis ju siga ei ole kah loom. PEACE!

Üles
 [ 88 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver