welda kirjutas:
Mis on vahet, kas meie raha rändab edasi onu Sämmile, Saksa või Aasiasse?
Pean tunnistama, et nii patrioot ma paraku ei ole, et kui on valida, kas osta otse või läbi vahendaja, siis puhtast soovist vahendajat rahaliselt toetada ostan tema kaudu...
No punasta jahh ...
Aga poes ma miskipärast vaatan, kas piim ja juust on eesti või läti oma, kontori mööbli tellisin ka Standardist. Koduse remondi teen küll ise.
Väikestest piiskadest võib mere koku saada küll. Ehki piima võiksin osta ka farmist otse, aga ikka ostan poest, sest sealt saan ka muud asjad mida vajan.
Ma ei tea miks aga mul oleks küll huvi kui meie akvaristika poed edasi areneks. Lihtsalt öeldes on mulle nii kasulikum ja lihtsam.
Ja kui poes oleks eestis kasvatatud kalad ja taimed, miks mitte... või eestis valmistatud akvaariumid, jummala ees.
Oma maa uhkus vajab ikka upitamist küll, uhkusega esiletõstmist. Nõudlus tekitab pakkumise, pakkumine konkurentsi, konkurents - lisaväärtuse ja hinnasurve.
Jess ma panen oma guraamidele sildi saba kõlge, "eesti gurmaanid". ei teen neile tätoveeringu hoopis
Tsiteeri:
Kui pole müügil või on tõesti minu jaoks väga kallis, hakkaksin netist otsima.
Mõtlen välja mida mul oleks vaja mida see firma müüb ja siis küsin kogu kupatuse peale pakkumise ja lähen poodi järgi, kui kaup on saabunud.
ohh mõttettu teemaarendus