Flex kirjutas:
nagu ma ka ütlesin, ma eii taha mahaparseldada midagi aga selline asi jutus minuga..eks ma vabanda ka selle eest kui kedagi hingelt teravalt puudutasin..aga kas ma olen syydi juhtumis mis tegelikult ka juhtus minuga..enivei ega vahet pole VABANDAN ja nõuan õigust mujalt
Ära otsi enam õigust ja mõtle parem oma vigade peale. Kui sa kõiges alati teisi süüdistad siis ei saagi sinust kunagi korralikku akvaariumi pidajat.
Õpi oma vigadest ja ära korda neid enam.
Ära mine poodi nii, et sa ei tea mida vajad.
Ära üleasusta oma akvaariumi.
Hangi veetestreid.
Kasuta karantiini kui võimalik (ostad ntx suurema akvaariumi ja jätad 40l akva karantiin v haigla akvaariumiks... Isegi maimuakvana võid ju kasutada)
Need on sinu kui algaja vead. Ja olgem ausad... enamus inimesi teevad selliseid vigu. Ja pole vist õige akvarist kui elus korra pole mannateraga võidelnud.. (erandeid võib ikka olla
)
Ära süüdista enam teisi. Rein vist juba ütles, et võiks ka vahel peeglisse vaadata aga kordan ikkagi. Vaata ka vahelduseks peeglisse. See oskus võib sul hetkel puududa aga see tuleb.
Ära anna alla ja proovi uuesti. Jäta meelde oma vead ning asi läheb paremuse poole.