110L puhul on väga kahtlane, et see pärm sul mingeid trikke teeb. Kõige tõenäolisemalt ei tee ta midagi (st. et taimekasvule pole sest erilist efekti). Pealegi saab Vallisneria kareda vee taimena ka ilma CO2-ta hakkama. Õhukivi IMO pole kõige parem lahendus, stabiilsema CO2-e taseme saab ehk
CO2 "kellaga". Mina tegin oma 54L selle 1,5L värksa pudeli põhjast, mis hoiab CO2-e taseme parajasti ~15ppm peal. Ei näe küll väga hea välja, aga kuniks ma esteetilisema väljnanägemisega topsiku leian, ajab ta asja suurepäraelt ära. Et sul on 2x suurem akvaarium, siis mina paigutaks neid "kellasid" kaks tükki. Täpsest doseerimisest ei ole mõtet pärmipudeli ja jbl-i 5 in 1 testide puhul mõtet rääkikda. Ka korralike testide korral on määramatus kusagil 30%. Suurema stabiilsuse saamiseks pane tööle kaks ühe vooliku otsa ühendatud pudelit, mida täida erinevatel aegadel. Ka mullilugeja on kasulik vahele panna, sest ühest küljest on siis näha, millal võiks pudeli uuesti täita ja teisalt filtreerib see välja väheke saasta, mis muidu võiks pudelitest akvaariumi jõuda.Toitainetest rääkides, NO3-me taset see test siiski näitab.
Lisaks, sul paistab põhjas mingi kivikliubu olema, mis taimedele väga ei sobi. Läheb aega, enne kui taimedele sinna toitaineid koguneb. Mina asendaks põhja vähemalt ehituskruusaga suuruses 2 - 6 mm (müüakse ehituskauplustes kuivliiva nime all). Ka sellega läheb muidugi aega, enne kui taimed kasvama hakkavad. Kui sa rohkem katsetada julged ja on võimalus ajutiselt (paariks päevaks) kalad kuhugi mujale tõsta (ntx. pange koos filtriga) ja suurem kogus kiiresti kasvavaid taimi hankida (mõnelt kaas-akvaristilt näiteks), siis mina katsetaks hoopis mullaga 'Low-tech' akvaariumi. Kui põhja ülesse kakkumine ei tundu ahvatlev, siis võid taimed panna mullaga (harilik aiamuld + 3 cm kruusa peal, et mulda kinni hoida) lillepotti ja siis akvaariumi.