-Karl- kirjutas:
Kuidas siis asi edeneb?
Tellisin endale selle ballasti ja need niiskuskindlad pesad ära. 15 W pirni kah....kinnitusklambrid unustasin muidugi.....nüüd ootan kaupa. Müüa oli sama ummamuudu, kui mina...ma muidugi esimese hooga läbi telefoni uurisin, et kas müüakse jne. Siis suunati mind usinalt telefoni teel müügiesindaja juurde...see ei saanud ka alguses aru, et mida ja kuhu ma kinnitan...jäi teisele mulje, et kaane alla küll...seega siis nagu vette otse
Leppisime siis selle müügiesindajaga kokku, et prindin Ivo pildid välja ja käin lõunaajal läbi. Kappasingi kohale pildid näpus. Siis sai aru küll, mida tegema kavatsen hakata. No ja siis tuli reaalsus...nemad ei müü sellist kraami
Aga kuna mul oli seal väljaprinditud piltide seas ka see torude mõõtmete pilt, mis Effex (Affex..???) kodulehelt tuleb, siis helistas kohe sinna... Tundus, et tuttav seal ees neil.....tellis mulle kogu komplekti....ballasti, pesad ja pirni. Reedeks andis lootust...seega siis põhapäeval hakkan nokitsema....aga uskuge....ma jõuan siin veel jaurata sellel teemal....ega ma siis ei suuda neid esimese hooga kohe õieti ühendada ju