Tänud, paningi siiani Tropic vedelväetist
http://www.tropica.com/default.asp pool normist, nädalas 30ml. Poes öeldi, et piisab ja põõsaste alla graanulied ka olen ühe karbi kolme kuu jooksul ära kasutanud. Taimed ei saagi eriti kasvama hakata, kuna olen usinalt mustade äärtega lehed ära võtnud, mitmest taimest ainult mõne sendine jupp alles jäänud. SAE-d kosuvad jõudsalt, kuid kas 4tk suudavad kõik puhas hoida, ei tea. Lisasin vedelat turbaleotist, nii et vesi täitsa pruunikas ja täna panin veel söefiltri ka sisse, et vett puhtamaks saada. Mul on seda musta vetikat praegu mõnel üksikul lehel äärtes ja taga seina küljes ka mustad täpid või nii.. Kuid lahti tast ei ole saanud.
Mis see tähendab, et Anubias lehtedelt maha... viskab. Mul on see taim väikses 54L akvas ja väetan korra nädalas 5ml Tropic vedelväetisega. Algul olid lehed nagu ilusamad, kuid nüüd on nagu kergelt kortsus? Mingit kihti ma lehtede peal küll tähele pole pannud. Tahtsin selle taime küljest võtta suurde akvasse "seemneks" osa taimest, kuid sel ju üks suur juur ja siis kohe narmasjuured. Kas seda saab "poolitada"? Püüan õhul oma vetikast pildi ka üles riputada.