lennart kirjutas:
On veel olemas ACE Lemon ja Regular, mis on Bluega põhimõtteliselt sama koostisega, niiet tulemusi annab samamoodi, kui Blue, ka Lemon ja Regular.
LemonRegularBlueNo see "põhimõtteliselt sama" tähendab et neil on sarnaseid koostisosi kuid tegelikult on nad erinevad - muidu poleks ka mõtet eri nimede all müüa, eks. Lemonil hakkab kohe silma "Parfum" mis on saatanast. Kui palju on Regulari koostises lisaks kaltsiumkloriidi ei viitsi hetkel uurida. Ehk siis IMHO (minu arvates) tasub sedalaadi soovituste andmisega olla ettevaatlik. Seda enam et sinine ACE on odav (suurusjärk 15 krooni) ja kergesti kättesaadav ning korduva kasutuse käigus tõestanud oma sobivust - mis mõte on siis soovitada midagi milles pole päris kindel (võib-olla Regular isegi sobib). Oled Sa Lemonit või Regulari kasutanud ise? Mina näiteks ei ole, sinist ACE on aga saanud küll ja veel pruukida.
lennart kirjutas:
Aga seda ma ei tea, kuidas on lood ACE Delicatega.
No kui seda äraleierdatud reklaami kordki oled vaadanud siis võiks juba aru saada et seal pole sees kloori. Minu meelest on teemaks taimede klooritamine?