Tänan!
Eks ma poest ostsin müüja soovituste järgi... Mul on valge guraam (arvan, et tüdruk) ja kaks kuldset (arvan, et poisid). Kuid see on puhtalt arvamine. Uimedest ma aru ei saa. Püüan siia pilte ka panna lähiajal.
Taimi on igasuguseid. Mullide tegemiseks peaks ruumi olema.
Kuidas see... peksasaamine välja näeb? Siin on nüüd küll appi! koht! Akvaarium pole ju nii suur, et emane saaks end päris ära peita. Ja kui kaua see peksa saamine kestab? Ja ilmselt, kui ikka läheb väikesteks kaladeks - siis tuleb nagunii tuua mingi eraldi akvaarium nende jaoks... Ja kuhu need pannakse hiljem? Poodi?
Asi hakkab kohe alguses natuke üle jõu käima.
Aga mul on ikkagi suur soov selle kõigega tegelda ja vaatasingi juba poes ka suuremaid akvaariume... Mine tea, ehk saab minustki kord fänn. Praegu olen aga rohkem selline püüdlik roheline ja see värvus "peab vastu" ilmselt aastaid. Tundub, et akvaariumi elu on väga mitmekihiline ja tahab palju teadmisi.
Teste ma ei ostnud veel. Lähen ja teen seda lähipäevil. Aga kui testid näitavad, et vesi pole korras? Siis saan ikka ise selle korda ajada, ma loodan.
Kas saaksin ka kalade käitumise järgi midagi öelda? Et kuidas nad ennast tunnevad? Neoonid ujuvad kambakesi ringi, nagu turistide kamp. Coridorased rabistavad koristada ja vahepeal on liikumatud. Teod on väga tegusad. Guraamind on vahelduva eduga aktiivsed ja siis väga aktiivsed. Ja üks (suurem kuldne) tundub teisi terroriseerivat (eriti väikest kuldset). Valge on vahepeal väga rahulik, siis hakkab närviliselt süstima ja siis uuesti rahulik.
Selline on "kliiniline pilt".
Ahjaa, hommikul süüa andes sõid guraamid kõik toidu ära, neoonidele ja põhjapuhastajatele ei jätkunud midagi. Praegu on mul ainult kuivtoit. Lubati väga vähe panna.