foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 43 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 23, 2011 11:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Ei saanud Su jutust ikka miskit sotti. Nüüd juba tekib huvi piltide järele.

Ja millest järeldasid, et olen zoopoes tegev?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 24, 2011 12:45 
Akvarist

Tegin pildid, aga ei oska endale albumisse neid kanda. Piltidel on pruunid taimelehed hästi näha ja muidugi ka akvaariumi ehitus. :)
Ehk õnnestb teisel viisil neid nähtavaks teha, katsetan.

Miks ma arvan, et oled zoopoes tegev? Kuidagi jutust miskit sellist koorus. Aga võib ka olla mööda pakutud. :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 24, 2011 11:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Ma olen lihtsalt üks hull akvarist, kellel üks tuba paksult igas mõõdus akvasid täis.

Pildi ülespanemiseks leiad vast siit foorumist abi. Kusagil on jagatud õpetussõnu selle kohta. Otsi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 25, 2011 12:22 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 20
Tõenäoliselt räägib ta sumbast:
http://www.akvaariumistuudio.ee/images/ ... sump_1.jpg
<<<<>>>>

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 25, 2011 07:35 
Akvarist

http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... 71d018b06b

Tegelikult on selline väikseke... :) Puhastusjaam on akvaariumi sees, aga eraldatud ühe seinaga. See sinine osa seina vastas.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 25, 2011 08:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 8
Kerttu kirjutas:
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.188366227876231.42930.100001085665630&l=71d018b06b

Väike kõrvalepõige teemast:
Kas selleks, et pilte näha peaks end facebooki kirja panema?
On ju ka muid pildikohti, kuhu ligipääs ilma registreerumiseta kõigil...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 25, 2011 09:56 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
tommike kirjutas:
Väike kõrvalepõige teemast:
Kas selleks, et pilte näha peaks end facebooki kirja panema?

Kerttu oli tavapärasest taiplikum ja oskas pildid Facebookis kõigile nähtavaks teha, nii et sisselogimist ei nõuta.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 25, 2011 12:48 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 8
Rein kirjutas:
Kerttu oli tavapärasest taiplikum ja oskas pildid Facebookis kõigile nähtavaks teha, nii et sisselogimist ei nõuta.

sel juhul vabandused - hommiku ma neid sisse logimata ei näinud, viga võis ka minupoolne olla

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 25, 2011 01:54 
Moderator

Pildid: 10
Kõige olulisem ikka on testida, et NO2 oleks 0 ja NO3 normi piires, siis võib kalad sisse lasta. Prooviks võid siit foorumist leida ka mõne äraantava õunateo akvasse rallima.
Selle sültja vetika kännult pistavad teaod või kalad õige ruttu nahka.
Taimed võivad pruuniks minna ka sellest, et neil pole 2 nädalat midagi "süüa" olnud

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 25, 2011 06:00 
Moderator
Kasutaja avatar

Pilte vaadates tekkis mul hoopis selline kahtlus, et kas äkki see vasakul pool olev kõrgem taim ei ole äkki üldse päris akvaariumitaim. Tundub kangesti mingi õnnebambuse tüüpi asi olema, mida vahel poodides ekslikult veetaimede pähe müüakse. Kui see nii peaks olema, siis on mõistlik ta kohe välja visata, sest korralikult kasvama ta seal niimoodi ei hakkagi. Kui tal vaasis juur alla kasvatada, saad omale potilille :)

Ma siiski pole päris 100% kindel, võibolla keegi teine suudab selles taimes mingi akvaariumitaime ära tunda?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 25, 2011 08:30 
Moderator
Kasutaja avatar

See taim tundub tõesti tolle pambuse moodi olema. Mul käis mõni aeg tagasi kodus üks akvarist, kes ütles, et temal vohasid need õnnepambused hirmsal moel kasvada. Mine ja võta kinni. Olen näinud ja ka paar korda ka ostnud endale mingeid traakonipuu oksakesi akva poest. Need küll ei juurdunud ja kõdunesid ära. Võis ka viga minus olla. Kusagilt olen lugenud, et mõningaid potitaimi on võimalik tasapisi ümber õpetada veetaimedeks. Pole ise veel katsetanud. Plaanis on käsile võtta poti kriinum. Hetkel on suurel kaks "titte". Ühe võiks vast ujuma õpetada. Paistab, kas sest tuleb midagi välja.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mai 01, 2011 10:10 
Akvarist

Tere! Eile lasin kalad sisse: kolm guraami, seitse kambakesi ujuvat neooni ja kaks coridorast ning kaks kuldset tigu (õunateod vist?).

Põhjakoristajad ja teod asusid kohe tegutsema. Tohutu koristus käib. Teeme ära! akvaariumis. :wink:

Guraamide osas... tundub, et üks on pritsess ja kaks on printsid. Suurem prints ajab väiksemat taga ja ei ole just väga... leebe... Valge printsessiga aga keerutavad nad sedaviisi ujuda, et see on lausa... - pole sõnu! Selline vaatepilt! Keerutavad ja teevad kaheksaid ja vahepeal on lausa vees püsti ja tantsivad nii. Pole üldse sellist asja näinud. Delfinaariumis ainult. 8)

Tahaksin vist veel ühe guraami osta, aga kuidas ma saan olla kindel, et see on tüdruk!

Üldiselt olen ülivaimustatud. Istume tütrega tundide viisi akvaariumi ees. Kõik tööd tegemata, elu on ainult üks kena kulgemine. Vees ja vee kõrval.

Tänan kõiki abi eest. Mul läheb seda kindlasti veel vaja. Ja pildid panen ka varsti üles.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 02, 2011 06:09 
Akvarist

Karta on, et kalu sai korraga liiga palju sisse. Uude akvaariumisse tuleks ikka vähehaaval neid tuua, et seedimisjääke ümber töötlev bakterikoloonia järgi jõuaks kasvada. Vee kvaliteediga võivad varsti tõsised probleemid tekkida kuigi taimed ehk pisut pehmendavad olukorda.
Guraamide suhtes tuleb arvestada, et nad on territoriaalsed ja kahte paarikest ei pruugi ühte akvasse olla võimalik ära mahutada. Pigem võib mõelda, ühe isase ja kahe emase peale, et isane emast väga ära ei kurnaks. Samuti tuleb valmis olla selleks kui guraamidel mullipesa tehtud on ja koetud siis hakkab isane emast minema ajama ja emasele tuleb mõneks ajaks varjupaik leida. Tegelikult võivad siis kõik kalad tappa saada. Üldiselt tasuksvarakult infot selle teema kohta internetist otsida. Siis teab valmis olla.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 02, 2011 09:41 
Akvarist

No see kiri ajas küll hirmu naha vahele... Enne just olid soovitused siit samast foorumist nende kalade võtmiseks. Mhkm...
Ma olen algaja ja loodan algaja õnnele.

Üles
 Teema pealkiri: Muretsemine
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 02, 2011 05:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mina arvan, et üle ka ei tasu muretseda! Muidugi tuleb ennast kõige võimalikuga kurssi viia ja olla valmis ootamatusteks...aga sageli ilmnevadki hoopis sellised probleemid, mis on justnimelt ootamatud. Peaasi, et ikka akvaariumist rohkem rõõmu kui muret oskaks tunda:)

Üles
 [ 43 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver