Homsest sai taas ülehomme või siis õigemini üleülehomme
aga siin siis lubatud pilt ja mitte just nii väga lihvitud lahendusega
Nagu ka pilt näitab siis on ka lisatud heategevusena saadud lisa akvaariumi taimi .......nime ei oskagi kohe öelda kuna pole hetkel olnud aega selle kohapealt süveneda ......mis teha tunnistan süüd
Ma tean ,et peaksin rohkem tähelepanu pöörama just seda sorti progressidele oma kastis kuid kuna minu tuttuus välisfilter ei teeks nii neetud kõva ...............plärinat
. Võtsin tootjaga ühendust ning tema arvas ,et kui viimasedki õhu riismed on filtrist nö. lahkunud peaks asi ammenduma umbes 24 tunni jooksul........Mida arvate kas asi ammendus ?
No ei ammendunud ja omamoodi tundus ,et asi läks grammi võrra isegi hullemaks
Peale sellist asjade kulgu ei hakanud enam hellitama ning kuna probleem võis olla ainult ühes asjas( siis Rootoris), siis filter seisma ...kaan maha ,instruktsioon kätte ja asja uurima. Loomulikult oli minu õnne/õnnetuse juures tegemist ,,esmaspäeva" mudeliga .
Lühidalt öeldes kahest plastikust seibist ,mis asetsevad Rootori mõlemal pool oli teine tugevalt deformeerunud ja tagant järgi võin öelda ,et 60% eelmainitud põrgust võib kirjutada selle arvele
(pildil teine seib juba tangidega õnnetult sirgendatud) .......Plaan tulevikus kugu kupatus välja vahetada uue kompaktse rootori vastu.
Ok......kuna akvaariumis on imeilus 3D taust siis voolikute vedamine ei läinud just nii nagu õppekirjas oli näidatud .........Praegune lahendus siis on ainult hetkeline ja parema ning sopiva lahenduse leiab eelmainitud probleem peale Jaanipäeva.
KÜPSETAMINEÄäretu teema ,millest võiks rääkida , vaielda ja kasvõi kakelda nõrkemiseni aga kuna tegemist on minu akvaariumiga siis kasutan siiani toimivat lahendust.
Päev .1
Esmalt lisasin viis avatud kapslit Bactozymiä ning lisasin 30 ml Denitroli .....esimene siis aitab areneda kasulikel micro-bakteriter ning teine aitab lagundada mitte soovituid tüüp-ühendeid. Paras puder ja kapsad aga lihtne ning efektiivne viis läheneda vähemalt minu vaatenurgast asjale.
Võtsin ka võrdlus võrdluse mõttes veeparameetri näidud mis nüüd vaadates meenutab rohkem kraanist tulevat joogivett
Hetkeolukord Vastuvõetav lõpptase
pH 6,8-7 6-6,8
GH >6 3-6
KH 3 10-15
NO2 (mg/l) 0 0
NO3 (mg/l) 0 12-20
Mõõtmisena kasutan 6-1 triipteste .........................
ja kõigile kriitikute ............
Nüüd polegi muud kui ootan põnevusega nitriidi näitude tõusu