Tere taas. Paul on kohanenud uue akvaga möödas on siis nüüd 3 nädalat, olen vahetanud 2 korda vett. Esimest korda vahetasin ainult 17l vett ning siis jäid näidud enam vähem samaks. Seekord vahetasin 30l vett ja näidud juba paremad, puhastasin ka dekoore ja õrnalt loputasin ka natuke filtrit ning sifoonisin siis õrnalt ka põhja. Mul on probleem see, et ma ei saa NO2 nullile...
Akva siis 96l ja sees ikka üks red parrot
ning akva käinud 3 nädalat.
Näitajad siis täna JBL tilktestidega tehtud:
NO2 0,05mg (enne veevahetust oli 0,2mg)
NO3 10-15 (enne vee vahetust sama 10-15)
ph 7,5
Akva on käinud ainult 3 nädalat ja toidan kalakest hetkel ainult üks kord päevas. Peale vee vahetust lisan ka JBL Dentiroli ja JBL Accilmoli. Kala iseenesest tunneb end hästi, külitamine on täiesti kadunud kui on peidukas siis on ujub seal ilusti üleval mitte enam all põhjas ei vedele. Liigub ringi vähe aga eks ta veel harju meiega, kuid kui liigub siis täitsa normaalselt.
Kas peaksin nüüd suurema veevahetuse tegema? või tihedamalt vett vahetama? Kas ma nii akvat ei häri, sest nagu ma aru saan ei ole ta end veel päris sissetöötanud.
Ränikardheina ei ole ma veel leidnud kahjuks endale nii et akvas veel ikka kunsttaimed. Dekooridele on ka tekkinud selline valge kiht ning akva nurka ka ning sellised valged niidid, kas see vetikas?