foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Skalaarid
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 11, 2009 09:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere!

Ostsin teisipäeval tartu mnt poest 2 musta skalaari ja probleem selles, et siiamaani pole nad söönud ja ei taha süüa. Poest öeldi et nad söövad ikka helvestoitu. Andsin niisama teistele kaladele süüa ja nad ei tulnud. Proovisin ka nii et viisin toidu pinsettidega nende juurde ja lasin lahti. Helves kukkus lihtsalt ta nina eest läbi ja ta ei puutunudgi seda. Mida peaks tegema?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 11, 2009 11:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Ootama,et kaladel stress üle läheks 8)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Nov 12, 2009 12:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ok, vaatab mis paari päeva jooksul muutub.
Kas nendele kaladele mis mul on võib ka kraanultoitu ja sääsevastseid anda? Ise mõtlesin just et kas kalad söövad ka puuviljakärbseid. Teate need ülipisikesed mis suvel ise tekivad. Neid saab ise kergesti ka talvel teha. Mis te arvate kas neid võib kaladele anda?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 15, 2009 11:23 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kuna siin pealkirjaks lihtsalt skalaarid,siis võtan julguse kokku ja jätkan teemaalgataja juttu skalaaridest:

Nimelt mul suures kastis läheb tuli põlema hommikul ca6.30...Kuna kogemused on näidanud,et kohe toit peale ei lähe(nagu pohmas soome turistid ärgates laevas 8) ),siis lasen kõigepealt rahval ca 15 min ärgata ja siis läheb "lobi" ette...
Ok,joon köögis kohvi,vaatan kella-ai pagan,kaladele rokka vaja...lähen suurde tuppa-skalaar nimega Triibik surnud :cry: ,põhjas lapiti maas...ligemal vaatlemisel lõpus veidi liikus veel...muidugi ütlesin naisele,kes seal vaatas telekat ja poja kuulis kah...tuba kõva nuttu täis...pistsin siis käe vette,et võtan ta välja...togin sõrmega-ei miskit...hakkan kinni võtma-sihukese sulpsakaga pani akvale tiiru peale ja jäi mind teisest nurgast punnis silmadega vahtima a´la mis siis nüüd...ta kuramuse ahv magas lihtsalt veel põhjas :lol: ,kuna olen teda ennegi näinud lebotamas,kui tuli kustus,muidu ujub ilusti ja on hästi elurõõmus ja kogu pere lemmik jne.. :lol:
Igatahes,kivi langes südamelt ja selline tunne oli,et võta välja ja anna vitsa :lol: :lol: :lol:
Vot sihuke asi mul skalaaridega :wink: :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 16, 2009 09:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul sama teema. Näljastreik tundub vist neil normaalne olevat .............kuna endal hetkel sarnane mure hetkel päevakorras siis yritan sma teemat lahata siin pool lompi akvafoorumil. Kui midagi selgub annan teda.Sisemas aga usun ,et vaevalt nad ennast surnuks näljutavad.

Hardscape /pildid/26031/index.html

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 16, 2009 10:41 
Akvarist

Vast jah ainult näljastreik. Ei tea kaua nad üle elavad, aga minu venna 4-5cm koger streikis 2 nädalat ja siis hakkas sööma =/.

54L | kuldkala

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 16, 2009 05:21 
Akvarist
Kasutaja avatar

No kõigi südamerahuks on minu skalaarid hakanud helvest lõpuks ometi sööma. Nad ei kraba toitu nagu nt daniod või mõõgud aga söövad ikka midagi kl.

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver