Ütlen ka siis paar sõna sekka.
Käisin täna siis poes poeomanikuga rääkimas, ei olnud ilus jutuajamne. Mitte päris sõda aga natuke tüdinud häälel rääkimine. Läksin poodi, palju rahvast. Oli siis aega akvasid vaadata. Tulemus: diskuste, kuldkalade akvaariumis kõik korras. Emased bettad- 4akvaariumi peale VIIS surnud kala- üks tundus juba ammu surnud+ 3 hingitsemas ja põhjas lebamas. Üks akvaarium oli prügitigusid täis, selles elutsesid antsud. Põhjas nägin 2te surnud kala, keda teised sõid. Mingi akvaarium, kus olid hiina vetikaõgijad ja gupid. 3 surnud gupit. Ahvenaliste akvaariumis kõik korras. Roosade tetrate akvaariumis samuti- need tunduvad seal poes kõige aktiivsemad kalad.
Nii, sain siis jutule. Oli juba mu muret kuulnud. Küsisin aga, et kus teised skalaarid on? Pärnust oli keegi kõik ära ostnud! (no kuradi suur akvaarium peab siis olema!) No variant on tõesti, et keegi päriselt ka ostis ära. Küsisin, et äkki võin siis mingi taime valida vms. Selle peale vastus, et ei ei äkki ikka tegid ise midagi valesti (aga see hääletoon kuidas ta minuga rääkis oli enamat, kui kahtlane... vahet ei ole, minu mure, vb tundus) Vb tegingi... aga ostsin eile, sealt kust koguaeg ostnud olen, 3 kalakest juurde. Ja need 3 selli tunnevad end minu akvas supper hästi paegu, aktiivsed, käivad söömas, mitte kõige vähematki ei tundu, et nendega midagi valesti oleks...
Jutu mõte... sealt poest enam ei osta, sest linnast olen kuulnud, et ennegi sealt ostetud kalad ruttu sussid püsti visanud. Jään oma poele, kust koguaeg ostnud olen kindlaks ja enam eksttreem oste ei tee...
Aaaa see vetikaõgija, see mees rääkis, et kasvab 10-12cm pikaks. Sorri nett väidab, et maksimum on 28cm... Nii, et jahm... _________________ Juwel 125l---}Aquael 250l---} Juwel Rio 300 (350l)
|