Jah oli käinud eelmise aasta novembrist, tegin kerge aklimatiseerumise st ei pannud neid kohe ühest akvast teise (112 L kus plati saba andis). Samas siis vähile. Mul polnud kohe filtrit käepärast võtta väikesele akvale, pidin minema täna ostma, aga hiljaks jäin. Pole mul ka vähkidega kogemusi, eelnevatel aastatel on olnud barbused, platid, ancistrused, mõõksabad, kupid, õunateod, siis tegin paar aastat pausi ja eelmine aasta uuesti. Kus juures õunatigudega pole mul ühelgi aastal õnne olnud, surevad välja ja asemele on tekkinud, kas nn kruvid või hetkel imelikud pruunid teod, kes mui õunakaid õgisid. Ju siis taimedega tõin sisse. Vähil oleks pidanud siiski filtri kohe panema, mitte jokutama või leidma finantsi ja parema akva ostma (just vaatasin poes 54 L koos varustusega). Mollidele ei sobinud ka minu akva 3 kuuga surid kõik. Teised kalad on siiani tublid olnud. Aga eks ma püüan ja õpin oma vigadest ning tudeerin tarkust juurde, et veeasukatel parem oleks. _________________ 2x112 L rummininad 3 tk, mõõksaba, ancistrus Inpaichthys kerri 4 tk, agamüxid 2tk, emased bettad 2 tk, SAE - Heteropneustes fossilis 3 tk, vikerkalad 2 tk, danio 5 tk, õunateod, neoonid 8tk, danio rerio glo 5 tk
|