Jaantat, sul oli vist õigus veenäitude suhtes, hommikuks oli kahjuks kõik väga halvasti lõppenud
, sest vähk andis alla. Ega mul valikut ei olnudki, kas tema või kalad. Samas eelmise omaniku juures ta pidas hooldamata akvas vastu jaanuarist maini, jah seal oli küll suurem akva ca' 80 L silma järgi. Kahjuks ei pidanud ka üks platidest vastu ja ka tema oli surnud hommikuks teises 112 L akvas. Pisike plati, kes oli haige sai terveks ravitud ning liitus mõõksabadega. Et olikord vähile fataalselt lõppes, siis leidsid "angerjad" kodu minu akvas ning ma panen ära anda teema all oma teema lukku. Edasi uurin, milliste kaladega nemad sobivad, kui tahaksin kedagi sinna juurde panna. Max 3-4 kala.
Päästetutest elasid üle keskkonna vahetuse vaid "angerjad", väike plati, cory, agamüxid, "sardiin" e vikerkala.
Ilma jäin vähkidest, ancistrusest ja suurest platist. Kokku 12-st sai elule öturgutatud seitse. Nende vanust ma ei tea, aga seisukord neil ei olnud hea, aga see ei lohuta mind, sest nelja ma päästa ei suutnud (väikese vähi surm on minu lollus).