foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kas titevõrk ?
PostitusPostitatud: Esmaspäev Sept 12, 2011 08:08 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere!
Olen väikse murega silmitsi ja loodan teilt abi leida. Nimelt avastasin paar päeva tagasi, et minu ancistrustel on mari. Kuna koobas on suht avalik minu silmade jaoks siis on mul tore nende marja ja issit näha seal julgelt tegelemas. Aga kuna selles akvas elab ka red barrot, siis hirm ka poegade pärast. Siit ka küsimus, et kas ancistruse poegi tite võrku võib panna või peab kindlalt teine akva olema? Mul on küll olemas väike trantsport kast aga arvasin, et äkki oleks temperatuuri ja kõige muu sama hoidmiseks tite võrk kõige parem. Loodan, et oskate aidata hea nõuga ja samas loodan, et mul ikka tited tulevad kuna see neil alles esimene kord.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Sept 12, 2011 08:43 
Akvarist

Minul oli ka mari suures akvas kus skalaarid ja tõstsin marja isasega pisemasse akvasse kus olid neoonid- ja kus juures kui hakkasid marjast välja kooruma tited siis tuli üks välja uudistama , sõi neoon ta ära.
Ma arvan, et nad lähevad sul söögiks kalapoeg peaks vähemalt olema 3-4 cm et ta sul alles jääks. Maimu lõksuga mul kogemusi pole - teised ehk oskavad rohkem rääkida

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Sept 12, 2011 12:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Loe esialgu seda:

/kalad/21254/index.html

Kui midagi segaseks jäi, siis küsi juurde. Võid ka mulle privasse kirjutada. Olen oma kümmekond antsu pesakonda üles kasvatanud - seega loodan, et suudan Sind aidata.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Sept 12, 2011 03:44 
Moderator
Kasutaja avatar

Just üllitasin selle.

/kalad/19952/index.html

Üles
 Teema pealkiri: Aitäh KRA:)
PostitusPostitatud: Esmaspäev Sept 12, 2011 11:40 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aitäh veelkord. Väga huvitav oli lugeda seda informatsiooni ja arusaadav oli vist hetkel kõik. Kuna mul on titevõrk, siis otsustasin, et panen sama akva veega väikse paari liitrise kasti kohe valmis ja jään poegi ootama:) Marjaterad on juba suht suured, mingi neli päeva vist juba seal olnud. Kobar on küll ime tilluke aga loodan sealt siiski imet näha, sest issi on väga tubli ja valvas! Täna just vaatasin kuidas tegi red parrotile ka tuule alla:) See ei tohi enam ültse koopale lähedale ujuda.

Üles
 Teema pealkiri: Re: Aitäh KRA:)
PostitusPostitatud: Teisipäev Sept 13, 2011 12:13 
Moderator
Kasutaja avatar

Kuna mul on titevõrk, siis otsustasin, et panen sama akva veega väikse paari liitrise kasti kohe valmis ja jään poegi ootama:) Marjaterad on juba suht suured, mingi neli päeva vist juba seal olnud. Kobar on küll ime tilluke aga loodan sealt siiski imet näha, sest issi on väga tubli ja valvas! Täna just vaatasin kuidas tegi red parrotile ka tuule alla:) See ei tohi enam ültse koopale lähedale ujuda.[/quote]

Väikese kasti ootele valmis sättimine on õige tegu, sest taas mu kogemused näitavad, et vaatamata sellele, et võtan käivast suurest akvast vett kipub ta pisemas ikkagi hulluks minema (ka tühjalt). Seega eelnev titeakva käivitus igati tark tegu. Jõuad seal vett testida ja balanksi ajada. Peamine, et nabid tited kinni enne, kui nad hulkuma lähevad. Aga too kaheliitrine jääb üsna kiirelt väga kitsaks. Vähemalt 25-liitrine võiks olla.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Sept 13, 2011 08:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mingi aja pärast nad saavad 25 liitrisesse. Meil käib praegu läbirääkimine ühe tuttavaga, kes tahab mul 25-sest cichlidi tited ära viia ja siis on see vaba. Ma usun, et selleks ajaks kindlasti kui pisikesed seda vajavad:)

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver