ümeramees kirjutas:
Pisi-Gupi kirjutas:
Nii, olen nüüd otsustanud keda võtta tahan. Võtan vist ikka Emase ja isase gupy.
1 variant. 2 gupit 10l + 2 tigu ( need kes mul hetkel on ) 20l + 2 albiino coryt 12l = 42l Tegelikult saaks vist ka 2 platyt võtta, aga parem kui on vähem kalakesi ?
2 variant. 2 gupit 10l + 2 tigu ( need kes mul hetkel on ) 20l + 3 platyt 15l = 45l Tegelikult saaks vist veel 1 platy võtta , aga parem on kui on vähem ?
1 variandi kasuks otsustan siis, kui leian kuskilt Tartust albiino corysid, teise kasuks siis, kui ei leia.
Kumb variant teie arust parem on?
Ma valiks II variandi
Platyd on värvilised. Ja parem 1 vähem kui rohkem. Mõne aasta möödudes õnnestub Sul kindlasti suurem akvaarium muretseda - praegu las olla Su kalad õnnelikud nii, et Sa pakud neile olemasolevast parima. 45 L ei ole küll päris moosipurk aga ka mitte suur akvaarium - ja kui on vähem, tähendab ka, et saastet on vähem, mis omakorda tähendab seda, et vee parameetrid on paremini korras kui ülerahvastatuse korral, mis omakorda jällegi tähendab terveid kalu
Mõtle nii, et mis sest, et sul on "2 kala" akvas - nad on terved, õnnelikud ja neil on ruumi- nad elavad kaua. Kurb oleks ju, kui nad Sul seal pidevalt sureksid.
Edu ja kaunist jõuluaega!
Kaunist jõuluaega teilegi !
Kogungi raha, et saada umbes 100l akvaariumit.
Aitäh heade soovituste eest! Kuid, on ka veel 1 küsimus teile kõigile. Kui ma saan selle suurema akvaariumi, siis mida teha selle praeguse 10 liitrisega? Vedelema ei tahaks jätta.. Mõtlesin, et teha nt krevetiakvaarium või midagi sellist? Mis arvate ?
Ja 1 küsimus veel : Kas ma võiks juba praegu selle tulevase ( mille ma saan selle aasta lõpus, või järgmise alguses ) akvaariumi jaoks vee seisma panna?