KRA kirjutas:
Kui Rein ikka veel viitsib, siis ta võiks ehk täiendada olemasolevat kirjutist. Miskipärast aga tekkis hetkel mõte, et pakutud variantidest valib ju tegelikult akvarist välja, mis talle kõige enam sobib. Või pole nii?
Loomulikult on nii. Ja keegi ei ürita siin kohut mõista ega öelda, kuidas kõik peaks tingimusteta tegema - mõte oli pakkuda neile, kes otsivad akvaariumikalade humaanseks hädatapuks sobivat moodust, selles teemas kodus olevate spetsialistide poolt soovitatud lahendusi. Kui keegi arvab, et erialane haridus ega teadustiitlid ei maksa midagi ja ta on sel teemal üksi pädevam kui Ameerika veterinaaride assotsiatsiooni poolt kokkukutsutud spetsialistide konsiilium, siis minugi poolest - meil on vaba maa, igaüks võib arvata, mida tahab. Ja tõesti, minu poolest silgupüüdjad tehku nendega mida tahavad. Marliini- ja haipüügi spetsid polegi veel sõna võtnud, igaks juhuks ütlen ette ära, et ka nende tegemisi pole plaanis siin lahkama hakata. Loomulikult on mul sel teemal oma arvamus, aga see ei tähenda, et ma peaks siin kedagi hakkama oma "usku" pöörama.
Sellega on minu jaoks teema ammendunud. Kui tekib aega ja tahtmist, panen sel teemal materjali kokku ja siis igaüks ise vaatab, kas tulemus on tema jaoks kasutuskõlblik või ta teab ise paremini. Hetkel aga pole selleks ei aega ega ka tuju.