Felch kirjutas:
Soojendi pole NII väga oluline, on ju kuldkalad külmavee elukad. Aga toatemperatuuri kõikumised neutraliseeriks küll. Kui ostad soojendi, siis reguleeri ta kenasti vajaliku temperatuuri peale. Poest ostes on ta arvatavasti umbes 26 kraadile seatud.
OK
Võtan teatavaks...Suhtlen siin ka varivalgega ja tema arvas et vast pole vaja,sest iseenesest nii suuri temp. kõikumisi ei ole ja teiseks ei tee see neile paha kui on nats jahedam see pidavat neid erksana hoidma...Aga eks see näha ole...Ma ei saa seda temp. väga kõrgeks ajada kuna meil on suhteliselt külm maja nii talvel kui suvel ja kui peaks midagi juhtuma(krt seda teab mis tulla võib, kasvõi elektrikatkestus mis pole meile harv külaline),et nad sis shokki ja külmarabandust ei saa....
Aga ühele küsimusele pole ma ikka vastust saanud et kui kaua ma pean seda vett sis hoidma seal akvas ennem kui tohin kalad sisse tuua?
Osad ütlevad et nädalaega(ka kalakese poes öeldi),teised räägivad et nii kaua kui mullikesed ära kaovad ja kolmandad panevad mingi asja vette ja sis saab kohe sisse kalad tuua...Et mis see sis õigem vahend/aeg oleks?
Tahtsin küsida ka et kas keegi on kasutanud seda JBL Acclimol Kalade aklimatiseerimisvahendit?Selles suhtes et kas see sis aitab ka we?