Felch kirjutas:
Ümmargusele mullile vist tõesti ei tehta filterid. See on nende purkide üks paljudest puudustest (mida müüjad kindlasti ei rääkinud
).
Heal juhul saad sobiva mõõduga filtri ikka akvasse toppida, kinnitamine võib olla keerulisem.
Mollyd on troopikakalad, kuldkalad aga külmavee elukad.
Lilla vesi on vist kaaliumpermanganaat. Kasutatakse desinfitseerimiseks.
Ega seda jah keegi ei rääkinud
aga noh eks vaatab, mis mu noormees selle peale ütleb, kas ta viitsib sellega tegeleda või mitte(ma mõtlen sis mingi süsteemi loomise/väljamõtlemise peale) Kui mõtet sis pean ise jälle asju ajama hakkama...
Ühesõnaga selle kaaliumpermanganaadiga sain sis lõpuks oma põhjakruusa puhtaks.Enam ei teki sellist õlist ja valgete mullidega kihti veele peale...Nüüd julgen juba selle kruusa vaikselt akvaariumisse panna..Aga jube vihale ajab see jutt et pesete kruusa sooja veega läbi ja kõik ok
Vot niih...Aga eks ma lähen homme käin seal kalakese poes vaatan mis nad räägivad...Äkki oskavad vähemalt mingit sellist filtrit soovitada mida kuidagimoodi annaks minu akvasse panna...
Aga mis siis ikka eks ma jään ikka oma kuldkaladele truuks, ei võta neile mingeid teisi seltsi...Ma ise mõtlesin et muidu jääb äkki neile see pind ka seal väga väikseks...
Sest kui ühe kuldkala kohta tuleb arvestada 20-25l vett..Praegult olen kahevahel kas võtat 2 kuldkala või 3..
Mis te arvate kas kolm läheb paljuks? Ja kus poes võiks sis olla kõige parem kalavalik?
Tänan kõiki kes leidsid aega mulle vastamiseks
Päiksest teile ja uusi huvitavaid mõtteid ootama jäädes,
Meryt