Andrez kirjutas:
Diagonaalset vajumist eriti ei karda, kuna kapi tagumine külg on suhteliselt korralik. Akva põhi on 80x30 cm. Põranda koha pealt eriti sõna võtta ei tahaks, kuna kolisin siia alles hiljuti. Põrandal on tavaline laminaat mis igati pidi lainetab ja ujub - samas akva kapp püsib igati esinduslikult paigal ja ei kõigu, mis tulevik toob seda ei tea vist keegi. Momendil on siis akva all kokku 40 mm alusplaati (kapp + veekindel vineer) ja pealt näha peaks tegemist olema tunduvalt tugevama konstruktsiooniga kui poes müüdavad spets kapid aga ikkagi on väike lohk sees. Kas see 1~2 mm vajumist võib saatuslikuks saada? Ja kas alusmatt sai õige koha peale (kapi ja katteplaadi vahele). Katsun väikse pildi teha - nii on vast kõigil lihtsam olukorda hinnata.
Alusmatt käib akvaariumi ja toetuspinna vahele, et klaas katki ei läheks, kui kuskil on ebatasasus. 40 mm plaadi läbivajumine kõlab uskumatult. Mul on aastatega põrand veidi viltu vajunud. Akvaarium on 180 (200) liitrit.
Ma tegin kunagi 40mm paksusest saepuruplaadist kogu kapi ja see on küll stabiilne nagu tank. Võiksin selle peal kasvõi jalgupidi hüpata ja seda mööda tuba veeretada. Ei vajunud grammigi läbi. Konstruktsioon on läbimõeldud. Kapp kaalub ka omajagu. Kandis vist 80x50x50 akvaariumit, mis nüüdseks on leidnud uue peremehe
Ainuke puudus on see, et kapp on maast 56cm, kuna mul oli vaja, et ma ulatuks akvaariumisse askeldama. Visuaalses mõttes on see akvaariumi jaoks liiga madal.
Samas poemööbel on kõik üsna õhukesest materjalist, kuid konstruktsioon on see, mis annab tugevuse.