foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 36 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 07, 2006 02:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Arvan et selline hulk kalu on liiga palju sinu planeeritud 70 liitrisesse akvaariumi. Põhjakoristajat võid vabalt võtta ühe ja neoone veidi vähem.Mõni ilus kala kes poes on väike võib kasvada päris suureks nii et püüa meelde jätta(kirjuta üles)kalade nimed siis saame paremini aidata.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 07, 2006 02:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

Maria kirjutas:
loomasõber kirjutas:
Sellepärast küsingi veel, et kas minu arvestatud kalad sobiksid sellisesse akvasse ja mis pH jne?

kala ei ole kala ei ole kala. ei saa anda ühest vastust gupi ja discuse pidamise kohta, enne tuleb ikka kindlaks teha, mis liigist kalu soovitakse soetada. janne pahameel on minu silmis täiesti õigustatud - kuidas sa loodad abi saada, kui sa ei tea mida sa täpselt tahad?

Ma juba rääkisin ju mis kalad mul tuleksid..
Miks keegi ei loe korralikult mu tekste läbi?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 07, 2006 03:04 
Akvarist
Kasutaja avatar

loomasõber kirjutas:

Punane kala mustade laikudega? Sellise värvikombinatsiooniga kalu võib olla kümneid, sadu ja miks mitte tuhandeid! Sama käib ka lamedate põhjakoristajate kohta, kuid ainult selle erinevusega, et neid on veel rohkem. Rääkimata ilusatest kalakestest, keda terve ilm täis on. Päris katse-eksitus meetodil akvaristika ei käi.

PS1: kas kalad püsivad vees ühel kohal? Nt kui sa näppu vette pistad, siis ka?

PS2: taimedega on nii, et neid saad foorumist tasuta ka, kui jagamise peale satud.

PS3: korralikult peetud akvaariumis ei peaks probleemide ilmnemiseni suurpuhastust tegema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 07, 2006 11:38 
Akvarist
Kasutaja avatar

Loomasõber kirjutas:

Sinu jutust paraku erilist infi ei leia, otsi nii või naa. Gupid, neoonid ja võibolla ka betta ja siis terve kari kalu - punased mustalaigulised jne :shock: Miks minu juttu sa korralikult läbi ei loe. Seega mis kaladest on jutt??? Otsi www.aquahobby.com galeriist ja kui üles leiad siis anna teada. Taimede nimed www.tropica.com lehelt. Mul ka kodus selliseid tuusti moodi taimi ja heina moodi ja sambla moodi ja osad ujuvad ja osad kirjud jne. Ning akvas kaladest ujuvad sellised punasekirjud ja mustakirjud ja osad on pikkade uimedega ja osad sinist värvi ja täpilised ja osad armastavad ainult öösel liikuda ning mu eriline lemmik magab tihti päeval keset põhja kõht püsti ahjaa ta on kollast värvi. Suudaksid sa siit ühe kindla taime või kala leida, nimeliselt ma mõtlen. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 10, 2006 11:56 
Moderator

Pildid: 10
Soovitus akva alla matt panna pole alati hea.
Minuteada ei tohi Juweli akva alla matti panna, kuna ta peab toetuma oma raamile. Kui nüüd matt alla panna, siis läheb põhjaklaas liigse surve alla ja ... :(

Lapik põhjakoristaja on täitsa hea liigitus :D , ma nägin ka poes ~ 5 cm pikkusi lapikud põhjakalu, mis aga kasvavad 35 cm pikkuseks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 10, 2006 12:12 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Kivi kirjutas:
Soovitus akva alla matt panna pole alati hea.
Minuteada ei tohi Juweli akva alla matti panna, kuna ta peab toetuma oma raamile. Kui nüüd matt alla panna, siis läheb põhjaklaas liigse surve alla ja ... :(

tõsi ta on, juwel keelab oma manuaalis nende toodetud akvaariumite alla matti panna.

Üles
 [ 36 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver