Manya kirjutas:
Akvasse lisandus üks kuldkala juurde. Tema eineks on graanulid. Kuid see tegelane on tõeline nälg ja antsude tablettidele ihub peenega hammast. Olin enda meelest kaval, peitsin tableti amfoorasse
see leiti ruttu üles kuldkala poolt ja see paks ei tulnud sealt potist enne välja ka kui tabla oli otsas. Siis peitsin järgmine kord antsude eine juba kännu serva alla. Nälg lihtsalt ootab ja valvab seal
Et siis otsustasid mitte troopika-, vaid külmaveeakvaariumi kasuks - miks mitte, võib ka nii. Sobivate kalade valik on nüüd küll märksa napim, vt.
viewtopic.php?f=7&t=5936 Kuldkalade ja sägade koospidamisel on muide võimalikud ka halvad variandid, nagu seal viidatud teemaski vihjatud.
Manya kirjutas:
Nii palju veel, et antsude toit on taimetoidulistele tegelastele mõeldud tabletid. Nime ei tea, sest sain poest prooviks. Aga tundub, et maitseb (nii palju siis, kui annab kuldse kõrvalt varastada).
Siin foorumis keegi rääkis, mis moodi ta oma kuldkala ja põhjakaid söödab aga ma ei leia seda teemat hetkel üles.
Ilmselt paneb põhjakaladele süüa peale tulede kustutamist, pimedas on sägad toidu otsimisel kuldkaladest osavamad. Või siis paneb akva ühes otsas õgarditele süüa ja siis vaikselt poetab sägadele akva teises otsas.
Manya kirjutas:
Küsimus veel sellise hallika tatise veniva olluse kohta (kändudel, osaliselt taimedel). Olen samuti lugenud selle kohta siit foorumist aga arusaamatuks on jäänud, mis siis sellisel puhul teha? Läheb üle?
Äkki teeksid mõne pildi? Ollus kändudel on algul jah suht tavaline, aga tatine ollus taimedel mitte niiväga.